Nemčija in Francija gresta odločno v smeri električnih vozil. In kje smo tu mi?

Zelena mobilnost se ne začne v državah, ampak v mestih. S kolesom lahko že danes prideš v mestih od točke a do točke b veliko hitreje kot z avtomobilom, ampak kolo ni edina oblika zelene mobilnosti v prihodnosti.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 19
TistoPravo 12.07.2017 17:43:39
Dejstvo je, da se danes nam ni treba ukvarjat z razvojem in testiranjem teh novitarij, za katere je treba plačevat predvsem pa prečlačevat poštene denarce....dejansko pa tehnologija niti približno še ni izpopolnjena. Kar kao privarčuješ, moraš vse preplačati pri nabavni ceni vozila. Kdo je tako velika bud...., da pa vidi priložnost v tem?!!!! Dejansko so od 1998 četa naprej vozila narejena z vso potrebno tehnologijo in kakovostjo, ki jo potrebujemo....zakaj bi zato, da boš stalno iskal vtičnico in prepeljal dejansko samo 150km za obljubljenih 300km na eno polnjenje, preplačeval 50% cene glede na ceno na klasičen pogon...če je pa ja logično, da je že na klasičen pogon vozila vsaj 3x precenjeno!!! Ljudje malo razmislite in raje izrabite resurce prevoznih sredstev, ki jih že imamo....že od leta 1995 imajo avtomobili vgrajene varnostne blazine in abs pomoč, ter volan bremzo in gas ter klimo....in kaj dejansko poleg zdrave pameti še potrebuješ???
Več komentarjev