'To bi takoj ponovil!'

Raper, borec in učitelj borilnih veščin o svoji izkušnji v šovu Zvezde plešejo

Denis Porčić, bolj poznan kot Chorchyp, je bil pred šovom Zvezde plešejo poznan kot raper, učitelj borilnih veščin in tudi učitelj mladih generacij. A kar je pokazal v plesnem šovu, je presenetilo še njega samega. Z Martino Plohl sta plesala celo v finalu, kjer sta ju premagala Dejan Vunjak in Tadeja Pavlič.

Finale ZP 2017 Denis in Martina - 7

Denis Porčić - Chorchyp in Martina Plohl sta v prvi sezoni šova Zvezde plešejo presenetljivo prišla v finale in bila na koncu podprvaka. (Foto: Miro Majcen)

Denis, kakšna se ti je, če pogledaš nazaj, zdela izkušnja v šovu Zvezde plešejo?

Zame je bila to fenomenalna in res dobrodošla izkušnja. Takoj bi jo še enkrat ponovil.

Z Martino Plohl sta bila v finalu, končala pa s srebrom, je bilo kaj slabe volje, razočaranja? Lahko rečeš, da si dal vse od sebe in si bil zadovoljen, kar si pokazal v finalu in celotnem šovu?

Film Pot samuraja, ki na drugačen način govori o Denisovi bogati življenjski poti, si lahko pogledate na VOYO.

Po pravici povedano, nisem pričakoval finala, in ko sva nastopila v finalu in tudi ko nisva zmagala, sem se zavedal, da sem dal vse od sebe, podrl stereotipe, navdušil ljudi, sodnike in dosegel nekaj, kar sploh nisem verjel, da lahko ... To je bila zame zmaga. Poleg tega pa so producenti skozi šov prikazali moje življenje tako, kot je v resnici. Ljudje so me bolje spoznali in tega sem najbolj vesel.

Ali še kaj plešeš, sta se z Martino tudi po koncu šova še kaj dobila, si plesal ob kakšni drugi priložnosti?

Z Martino sva imela nekaj nastopov in morala bi jih imeti še več, a  mi jih je poškodba pri borbi preprečila. Trenutno se ukvarjam s svojim klubom Samurai, kjer treniramo veliko otrok in odraslih in imamo tudi že veliko tekmovalcev v kikboksu. Poleg tega pa vodim še vse zadeve v telovadnici Samurai Gym, kar mi vzame veliko časa, tako da ga zmanjkuje, da bi se še naprej ukvarjal s plesom in nastopal.

Denis Porčič - Chorchyp in Martina Plohl

Denis in Martina sta v filmskem tednu šova upodobila Kekca in Mojco. (Foto: 24ur.com)

V življenju si raper, učitelj borilnih veščin, borec in še kaj. So ti te zadeve kaj pomagale pri plesu ali je bilo bolj obratno?

Borilne veščine so mi zelo pomagale pri plesu. Zelo se zavedam svojega telesa, sem vzdržljiv in gibljiv, tako da se je to zelo poznalo. Pa tudi ples je doprinesel veliko k borilnim veščinam, sploh v duhovnem smislu.

Za nami je veseli december, kaj pa načrti, želje za leto 2018?

Veseli december je bil zame zelo vesel, a bolj v smislu dela in gneče. Načrti za 2018 so, da še bolj razvijem svoj klub borilnih veščin, sam imam ogledane štiri lokacije, želim odpreti tudi klub v Ljubljani. Širiti želim našo filozofijo in pomagati ljudem na več načinov. V načrtu imam tudi kakšno novo skladbo, ideje so že v glavi. In seveda še naprej vzdrževati in izboljševati naš posel, hkrati pa si želim letos obiskati Japonsko.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 8
 
murate 16.01.2018 19:48:08
sve ču samo radit neču,dobrodošel v SLOVENIJI
Več komentarjev