Prepoznate tega 'malinovca'?

"Pred dobrimi desetimi leti je tale 'malinovc' diplomiral v Parizu," je ob desetletje staro fotografijo pripisal kuharski mojster in novopečeni sodnik MasterChefa Bine Volčič. Se je v tem času kaj spremenil? Drugačna pričeska, drugačen stil, a zaščitni znak ostaja – drža, ki je bomo v novi sezoni kuharske oddaje najbrž videli pogosto.

Kuharski mojster in novopečeni sodnik MasterChefa Bine Volčič je zaradi svojega stila znan tudi kot "rokerski kuhar", zdaj pa je sledilce na Instagramu presenetil s fotografijo izpred dobrega desetletja, na kateri je precej drugačen, predvsem ker nima brade. 

"Dobrih 10 let nazaj je tale 'malinovc' diplomiral v Parizu," je pripisal ob fotografijo.

A post shared by Bine Volcic (@binevolcic) on

Že takrat je obvladal držo, ki jo še danes tako strokovno zavzame, in ki jo bomo v novi sezoni MasterChefa, ki se na POP TV vrača že prav kmalu, verjetno pogosto videli.

Bine Volčič

Drugačna pričeska, drugačen stil, a zaščitni znak - drža - ostaja. (Foto: POP TV)

Bine se že veseli nove dogodivščine, še posebej, ker se sodniški mušketirji tako ujamejo in zabavajo. "Mislim, da smo zares dream team!!! Uživamo in veselimo vsakega dne, ko smo skupaj," je zapisal ob fotografijo, na kateri je v družbi Karima Medjadija in Luke Jezerška.

A čeprav se zabavajo, pa to ne pomeni, da bodo pri tekmovalcih popustljivi. "Ne bom odstopal od strokovnosti in ne bom popuščal. Tekmujemo, iščemo najboljšega," je pred časom povedal Luka Jezeršek.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 92
ssesses 14.02.2018 18:30:54
Če bi diplomiral v SLO bi se nekateri vsaj najedli.
Več komentarjev