Rebeka Dremelj spakirala kovčke in šla

Priljubljena slovenska pevka Rebeka Dremelj, ki v zadnjem času uspešno pluje v poslovnih vodah, je sprejela težko odločitev. Čeprav družino postavlja na prvo mesto, je spakirala kovčke in za nekaj dni odšla v London.

Rebeka Dremelj

Rebeka (Foto: Arhiv nepremagljiva.si)

Že tako polno zasedena simpatična Rebeka Dremelj ima ob dveh hčerkah, starejši Šajani in mlajši Siji, še toliko bolj natrpan urnik. Ampak se ne da. Že dalj časa uspešno usklajuje pevsko kariero, poslovne obveznosti in družinsko življenje.

Rebeka je dobila povabilo navečjega evrovizijskega kluba Royal Vauxhall Tavern, da bi ta konec tedna nastopila ob 6. obletnici kluba v Londonu. Sprva je malo oklevala, ker je vedela, da se bo prvič morala za več dni ločiti od hčerk, 5-letne Šajane in komaj eno leto stare Sije, ampak po premisleku in družinski podpori je povabilo sprejela.

''Mislim, da bo meni bolj težko kot njima, ko me ne bo (nasmeh). Sploh ne dvomim, da se bodo odlično znašli brez mene. Sandi zna postoriti vse, če bo potrebno dodatno varstvo, pa bosta na pomoč z veseljem priskočili tudi njuni babici,'' je za 24ur.com povedala Rebeka, ki je že spakirala kovčke in je na poti na letališče.

37-letna pevka, ki je barve naše zastave na evroviziji leta 2008 zastopala s pesmijo Vrag naj vzame, bo v svoj repertoar poleg svojih pesmi seveda vključila tudi evrovizijske uspešnice. Obljublja, da bo to prava poslastica za vse ljubitelje evrovizijskih popevk.

 

 

 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 74
 
BŠK 14.01.2018 18:27:07
Adijo Posavje, dober dan London.... Rebeka je pač šla Izaka in Davida obiskati, vprašanje je pa kdaj pride nazaj.... Očitno jo še Izrael čaka...
Več komentarjev