Oglasno sporočilo

Slovenci razvili kremo, ki zares topi maščobe!

Ekipa mladih Slovencev je skupaj s strokovnjaki s področij farmacije, eksperimentalne medicine in lepotne kirurgije razvila najbolj učinkovito kremo za zmanjšanje obsega podkožnih maščob, o kateri danes govori že cela Evropa.

NetSales

Svoj izdelek je mlada ekipa, ki ima sedež v Ljubljani, na trg lansirala pomladi 2016, najprej v Sloveniji, nato še v tujini. Na vseh tržiščih se uporabnice navdušujejo nad izjemnim delovanjem, zato z zalogami komaj sledijo povpraševanju. Kot so povedali, njihov namen pri proizvodnji kreme Intheline ni bil zgolj ustvariti še en produkt za hujšanje, temveč najti rešitev, ki resnično deluje.

Krema, ki jo je slovenska ekipa razvila skupaj z znanstveniki z Univerze v Padovi, namreč klinično dokazano topi podkožne maščobe in pomaga izgubljati obseg trebuha, bokov, nog in zadnjice. Po slovenskih in tujih spletnih forumih najdemo številne pozitivne komentarje uporabnic. "Rezultati so res odlični, v prvih dveh tednih sem izgubila 2 cm okoli pasu,” je le eden izmed njih.

Kremo Intheline uporabljajo tudi številne znane Slovenke, ki kremo zelo pohvalijo. Miss Universe in manekenka Anamarija Avbelj je s pomočjo kreme v enem mesecu izgubila 5 centimetrov, manekenka Daša Podržaj pa kar 8 centimetrov obsega. Med znanimi uporabnicami so tudi Danica Lovenjak, Jerica Zupan, Karin Škufca, Particia Peklar, Manja Plešnar in druge.

NetSales

Krema Intheline je takoj za Slovenijo postala pravi hit tudi na Hrvaškem, kjer je prodaja hitro stekla. Hrvaška družbena omrežja so preplavile fotografije, ki jih objavljajo zadovoljne uporabnice. Najbolj se navdušujejo nad dejstvom, da je krema popolnoma naravna, brez neželenih stranskih učinkov in da se njeni učinki pokažejo že v prvem mesecu uporabe. V podjetju pravijo, da so med uporabniki tako moški kot ženske, čeprav je slednjih največ. Največkrat kremo kupijo zaradi želje po odpravi celulita in maščobnih oblog na trebuhu in stegnih. Prodali so že preko 20.000 krem.

NetSales

Problem, s katerim se mlado podjetje trenutno najresneje sooča, je sledenje velikemu povpraševanju. Kot so povedali, je proizvodnja omejena, saj je temeljna učinkovina kreme Intheline, licorice, ki je relativno nova in eksotična sestavina v kozmetični industriji, težko dobavljiva. Krema se odlično prodaja tudi v drugih evropskih državah, vendar so se prav zaradi omejenih količin in velikega povpraševanja v podjetju odločili, da največ količin ponudijo slovenskim in hrvaškim kupcem.

Intheline lahko kupite samo na spletni strani. Naročilo je omejeno na največ tri kreme na osebo.

ZA BRALCE 24UR.COM POSEBNA PONUDBA: PROMOCIJSKA CENA + BREZPLAČNA DOSTAVA + DARILO

Naročnik oglasa je INTL d.o.o.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: