'Zanjo sem pripravljen iti na konec sveta'

Valentinovo, dan ljubezni in zaljubljencev, je za nekatere naše zvezdnike poseben dan, za druge pa je to le še en delovni dan. A vsi v en glas menijo - ljubezen je na sporedu vsak dan, ne samo za posebne trenutke.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Natalija Bratkovič (Zvezde plešejo)

Natalija Bratkovič: "Odkritost, zaupanje in pogovor" (Foto: POP TV)

Dejan Krajnc - 1

Dejan Kranjc, glasbenik, ki je stopil na plesni parket šova Zvezde plešejo pravi, da ljubezen premaga vse: "Moj moto pravi, da ljubezen na koncu vse premaga. Za tisto pravo ljubezen, ali je to med starši, prijatelji, glasbeno skupino ali klasično - med fantom in dekletom sem pripravljen storiti marsikaj. Takrat mi je važno le, da je moje dekle (če govorimo o tej ljubezni) srečna in zadovoljna, takrat sem potešen tudi jaz. (Foto: POP TV)

Natalija Bratkovič, voditeljica oddaje Kmetija ter sveži obraz v oddaji Zvezde plešejo, se z veseljem spominja prve ljubezni, a pravi, da je najbolj zaljubljena danes: "Seveda se spomnim prve ljubezni. Moja prva ljubezen je bil Aljaž, ki je z mano hodil v malo šolo, ampak to je bila tista otroška ljubezen. Prva večja ljubezen, tista, ki se je kot najstnik že zavedaš, a še ne veš čisto točno, kaj pomeni, je sledila v petem razredu osnovne šole. Takrat sem se zaljubila v Maria, ki je bil tudi moj sosed. Sledile so kakšne zatreskanosti in zagledanosti, nato pa že resna zveza, ki je trajala več kot desetletje. Je pa res, da sem najbolj zaljubljena danes." In katere besede simpatična voditeljica povezuje z ljubeznijo? "Odkritost, zaupanje in pogovor. Gre za tri sestavine, ki skupaj tvorijo nekaj najlepšega, kar lahko doživimo."

Radijec Uroš Bitenc, ki se tudi pripravlja na šov Zvezde plešejo, bi za ljubezen naredil vse: "Sedaj, ko sem zares videl, kaj je ljubezen, vem, da bi zanjo naredil vse. Ula mi je pokazala popolnoma nov spekter ljubezni in zanjo pripravljen sem iti na konec sveta." In kaj je zanj sanjski trenutek, kar se tiče ljubezni? "Mogoče malce nenavadno, ampak pri meni je bil sanjski trenutek kar prisostvovanje pri ženinem porodu. Nekaj najlepšega, najbolj intimnega, najmočnejšega in zagotovo trenutek, ki mi je za vedno spremenil in obogatil življenje." Da je Uroš res romantična oseba, pa je dokazal že na svoji poroki, ko je za svojo nevesto pripravil veliko presenečenje.

Vsestranska Rebeka Dremelj, ki je našla nov izziv v oddaji Zvezde plešejo, s soprogom letos praznuje že 20. obletnico, na valentinovo pa sta tudi imela prvi zmenek. Zanjo je sanjski trenutek, ko v družino pride otrok: "Tisti trenutek, ko dobiš v roke to drobno malo bitjece, ko se pogledaš v oči in veš, da je to nekaj samo najinega. Tega občutka in trenutka ti nikoli in nikdar ne more nihče vzeti."

Rebeka Dremelj

Rebeka Dremelj meni, da je potrditev ljubezni tudi rojstvo otroka. (Foto: POP TV)

Klemen Bučan, ples ob drogu - 1

Ljubezen gre skozi želodec, pa dodaja Klemen. (Foto: Aljoša Kravanja)

Komik in voditelj Klemen Bučan, ki nam bo v oddaji Dan za trening pokazal, kako je videti vsakdan profesionalnega športnika, pravi, da gre ljubezen skozi želodec.

"Ljubezen gre dostikrat skozi želodec, ponavadi greva na kakšno dobro večerjo, kak suši, tortico, seveda pa obema najbolj paše, ko se greva malo pocrkljat v kakšno savno z dodatkom masaže, ali pa kakšno bordanje, zvečer pa čaj ali vinček ob kaminu, takšne stvari so super ..." Zaupal pa nam je tudi, da sta preživela prelep večer tudi, ko jo je odpeljal 'samo' na burek: "Še vedno je to večerja, na katero se največkrat spomniva, včasih ni treba veliko, važen je namen."

Luka Jezeršek

Luka Jezeršek: "Potrebno je veliko dela, da se imaš lahko lepo" (Foto: POP TV)

"Valentinovo je v našem poklicu predvsem delovno. Se pa seveda najde čas, da posvetim kakšen lep trenutek tudi svoji ženi. Seveda sem že čez leto pozoren do nje, tako da v tem obdobju s strani moje žene ni velikih oziroma posebnih pričakovanj," pa nam je zaupal kuharski mojster in sodnik v oddaji MasterChef Slovenija Luka Jezeršek. "Spoštovanje in nenehno prilagajanje. Takrat, ko si sam s partnerjem, potem ko pridejo otroci, ko so težki ali pa lepi trenutki. Potrebno je veliko dela, da se imaš lahko lepo," pa je zanj bistvo ljubezni.

Bine Volčič - 1

Bine tudi za valentinovo večerjo prisega na sezonske sestavine. (Foto: Aljoša Kravanja)

Novopečeni sodnik MasterChefa Bine Volčič, meni, da se skozi težke trenutke lažje gre v dvoje: "Normalno je, da romantična ljubezen iz prvotne zaljubljenosti preraste v trdno povezanost in predanost. Čez težke trenutke se pride vselej lažje v dvoje, se pa sam nekako držim pravila, da je bolje preprečiti kot zdraviti." In kakšna je zanj dobra valentinova večerja? "Definitivno naj bo večerja iz sezonskih sestavin, jagode pač ne spadajo v februar. Ribe in morski sadeži, divjačina, gomoljna zelenjava, jabolka in suho sadje ... Saj smo še globoko v zimi, in to naj se odraža tudi na valentinovih krožnikih. No, mogoče je lahko čokolada tista pika na i, ki še dodatno spodbudi hormone sreče, pa tudi s penino ne boste zgrešili."

Odori - 5

Slapšak Nina (Foto: Mateja Jordovič Potočnik)

Slapšak Nina, ki je z ljubeznijo do narave in zdravega življenja ustvarila pralni prašek, ki je prepričal tudi v oddaji Štartaj, Slovenija! je našla svoj filmski ljubezenski prizor v filmu Beležnica.

"Iz filma Beležnica mi je še posebno pri srcu del, ko Noah popelje s čolnom Allie med labode. Ljubim vodo in zato je zame to res romantičen prizor."

Tudi Nina se bori za ljubezen: "Vedno se borim za stvari, ki me osrečujejo in mi veliko pomenijo. Za uspešno razmerje oziroma zvezo se je treba truditi prav vsak dan. In menim, da je to recept za dolgotrajno zvezo, ki je trdna in zgrajena na pravih temeljih!"

Uspešna podjetnika Tina Štrubelj in Simon Oblak, ki sta Slovenijo prav tako osvojila v oddaji Štartaj, Slovenija! se tudi borita za ljubezen.

"Uf, kot prava levinja. Zares vem, kakšen odnos si želim ter kako lep je najin odnos na najlepše dni in zato stremim k temu vsak dan. Kaj hitro potarnam, če vidim, da kje popuščava, hitro se vzameva v roke ter poskrbiva, da nama je spet najlepše," pa nam je še zaupala simpatična Tina, ki bo maja postala mamica.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
 
mucek4 14.02.2018 12:38:30
Valentin - prvi spomladin (pomladni svetnik) - prinese ključ do korenin, zato se po starem kmečkem koledarju na ta dan začne prvo delo v vinogradih in na vrtovih. Me zanima kdo se bo spomnil slovenskega praznika zaljubljencev ;)
Več komentarjev