Znane so nominacije za žaromete: Hiši POP TV zvrhan koš nominacij

Znane so nominacije za žaromete. Žarometi je slovenska nagrada za medijske dosežke in dosežke v popularni kulturi. Lani so žarometi zasvetili Avdiću, Valiču in oddaji MasterChef, in tudi letos se POP TV nasmiha kar nekaj nagrad - nominirane so tako priljubljene oddaje kot tudi znani obrazi POP TV.

Zvezde plešejo

Nominacijo za zabavno TV oddajo leta so dobili Znan obraz ima svoj glas, Zvezde plešejo in Dan najlepših sanj. (Foto: Miro Majcen)

Na prvi podelitvi medijskih nagrad žarometi je slavila oddaja MasterChef Slovenija, Domen Valič je s serijo Usodno vino postal najboljši igralec, Denis Avdić pa je domov odnesel žaromet za voditelja razvedrilne TV oddaje (Znan obraz ima svoj glas).

Zdaj pa so znana imena, ki so lani pustila pečat v medijskem prostoru. Za voditeljico informativne TV oddaje je tako nominirana Darja Zgonc, v isti kategoriji pa sta imenovana tudi Edi Pucer in Jani Muhič.

Peter Poles (Dan najlepših sanj)

Peter Poles (Foto: POP TV)

Prav tako so v ospredju naše tekmovalne in razvedrilne oddaje, ki so gledalce prikovale pred TV ekrane. Nominacijo za zabavno TV oddajo leta so prejeli Znan obraz ima svoj glas, Zvezde plešejo in Dan najlepših sanj. V kategoriji tekmovalnih TV oddaj pa  so omenjene Zvezde plešejo, Znan obraz ima svoj glas ter MasterChef Slovenija.

Ne le hollywoodski, po rdeči preprogi so se sprehodili tudi slovenski zvezdniki.

Kdo pa ima najbolj nabrušen jezik? Nominirana sta Nika Ambrožič Urbas, sodnica v televizijskem šovu Zvezde plešejo ter Denis Avdić, ki je v oddaji Znan obraz ima svoj glas brez dlake na jezike zabaval tako tekmovalce kot tudi gledalce pred TV sprejemnikom. Denis je imenovan tudi v kategoriji gostitelj razvedrilne TV oddaje, skupaj s Petrom Polesom, ki je poskrbel, da smo v oddaji Dan najlepših sanj potočili veliko solz sreče.

Lara Komar in Tadej Pišek

Za medijsko nagrado žaromet se potegujeta tudi glavna igralca serije Reka ljubezni Lara Komar in Tadej Pišek. (Foto: POP TV)

POP TV pa je poskrbel tudi za pravo dramo in ljubezen, Reka ljubezni je namreč prevzela vse. Tako sta glavna igralca Tadej Pišek in Lara Komar nominirana za igralca leta, zraven njiju pa sta imenovani tudi igralki Nina Ivanič in Mojca Funkl. Tudi uvodna pesem z naslovom Jaz že vem, zakaj, ki jo je za serijo Reka ljubezni posnel Jan Plestenjak, ni ostala neopažena, saj si je prislužila nominacijo v kategoriji pesem leta.

Tara in Tomi kot par prvič na rdeči preprogi.

Nominacije pa se veselita tudi dve simpatični pevki, ki sta nas razveseljevali v oddaji Znan obraz ima svoj glas, Lea Sirk je imenovana v kategoriji znan obraz, medtem ko je Nika Zorjan s pesmijo Ni predaje, ni umika, ki ju je posnela skupaj z duetom BQL imenovana v kategoriji pesem leta.

Tukaj pa je tudi komedija Milice 2, ki si jo lahko ogledate tudi na VOYO, film je namreč nominiran za filmsko zgodbo leta.

ZOISG

Znan obraz ima svoj glas je nominiran v kar dveh kategorijah. (Foto: Miro Majcen)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 21
 
ruthiemuci 08.02.2018 20:45:10
pogosto poudarjanje posameznikove edinstvenosti navsezadnje razvrednoti to posebnost.....neverjeten paradoks .. vsak je poseben edinstven
Več komentarjev