Gary Oldman ima zanimivo idejo, kdo bi bil novi Batman

Igralec Gary Oldman, poznan po vlogah v filmih Drakula, Prava stvar in Hannibal, je letošnji veliki dobitnik globusa, nekateri celo menijo, da se mu nasmiha oskar za vlogo v drami Najtemnejša ura. Igralec, ki je zaigral v treh filmih o Batmanu pa ima tudi zanimiv predlog za novega Batmana.

Gary Oldman

Gary Oldman je dejal, da kot Batmana vidi igralca Joaquina Phoenixa (Foto: AP)

Priljubljeni igralec Gary Oldman, poznan po mojstrskih vlogah v filmih Drakula, Sid in Nancy, Kri na soncu, Prava stvar, Hannibal ter treh filmih o Batmanu, je na prestižni podelitvi zlatih globusov prejel kipec za najboljšo vlogo v drami. Zasluga za to gre njegovi vlogi v filmu Najtemnejša ura, v katerem Oldman zaigra nekdanjega premiera Winstona Churchilla (kot režiser se je pod film podpisal Joe Wright Prevzetnost in pristranost).

Ko je po podelitvi odgovarjal novinarjem na vprašanja, je debata nanesla tudi na njegovo vlogo v Batmanu oziroma na to, koga si želi on videti v novih filmih. V Hollywoodu namreč krožijo govorice, da se Ben Affleck ne bo več vrnil na filmska platna kot Batman ter da režiser Matt Reeves (Pošastno, Zora Planeta opic ...) že išče novega igralca.

Bena Afflecka lahko ujamete tudi na VOYO, in sicer v filmu Ameriške sanje (The Company Men).

Oldman je tako novinarju dejal, da kot Batmana vidi igralca Joaquina Phoenixa, ki je za vlogo Johnnyja Casha prejel zlati globus: "Res bi rad videl, da Batmana igra Joaquin Phoenix. Nikakor s tem ne želim slabo Benu Afflecku. Mislim, da je film večinoma odvisen od tega, kdo vodi celotno kolesje filma."

Joaquin je trenutno končal s snemanjem drame Mary Magdalene, v kateri v glavni vlogi igra Rooney Mara kot Marija Magdalena, igralec pa upodablja Jezusa. Zvezdnika naj bi se med snemanjem močno zbližala, zato se veliko šepeta o tem, da sta skupaj že nekaj časa.

Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix (Foto: AP)

Prenesi v

Povezani članki

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev