Kaj boste pa vi počeli na najbolj zaljubljen dan?

Čas za zaljubljeno stiskanje ob filmskem maratonu

Včasih bolj kot z velikimi romantičnimi gestami in dragimi večerjami za nepozabne trenutke bolje poskrbimo tako, da se z ljubeznijo zleknemo na kavč, pokrijemo s toplo mehko odejo, in si ob stiskanju in smehu privoščimo filmski maraton. S pestrim izborom filmov smo na programu KINO poskrbeli, da vas bo poneslo na oblak ljubezni.

Metuljčki, iskrice, čokoladni srčki, najbolj romantični dan leta s sabo prinaša magijo. A včasih bolj kot velike romantične geste, drage večerje in luksuzni oddih prija, da se z ljubeznijo zleknemo na kavč, pokrijemo s toplo mehko odejo, in si ob stiskanju in smehu privoščimo filmski maraton.

Zato smo na našem programu KINO 14. februarja pripravili filme, ki vas nikakor ne bodo pustili ravnodušnih. 

Udobno se zleknite in dovolite, da vas na valentinovo KINO odpelje na oblak ljubezni.

Ob 16:00  KUPID (Cupid, Inc.)

Kupid

 Igrajo: Joely Fisher, Jamie Kennedy, Roark Critchlow, Brittany Ishibashi 

Eve Lovett je uspešna televizijska voditeljica s svojo pogovorno oddajo, ki pa še ni našla svojega princa na belem konju. Teden dni pred valentinovim Eve v oddaji gosti skrivnostnega Vernona, ki ji ponudi nenavaden dogovor. Če bo do valentinovega pomagala nekomu najti sorodno dušo, bo tudi sama našla ljubezen svojega življenja. Bo sprejela njegovo ponudbo?

Ob 17:35 PETELINJI ZAJTRK

Igrajo: Primož Bezjak, Vlado Novak, Pia Zemljič, Dario Varga, Janez Škof, Davor Janjić, Miloš Battelino 

Petelinji zajtrk

Ljubezenski film o malih ljudeh, v katerih tlijo velike strasti in sanje, se dogaja v Gornji Radgoni, kjer se mladi avtomehanik Djuro zaposli kot vajenec pri mojstru Gajašu. Njun odnos vajenec – mojster se kaj kmalu prelevi v iskreno prijateljstvo. Nekega dne pa v delavnico zanese zapeljivo Bronjo, ženo lokalnega kriminalca Lepca. Med njo in Djurom se hitro prebudijo čustva, a skrita ljubezen kmalu terja svoj davek.


Ob 20:00 VSE MOJE BIVŠE (Ghosts of Girlfriends Past)

Igrajo: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Michael Douglas, Lacey Chabert

Vse moje bivše

Connor Mead je fotograf, ki uživa v svobodi, zabavah in ženski družbi. Ker je zaprisežen samec, je prepričan, da bi takšni morali biti tudi drugi moški, vključno z njegovim bratom Paulom, ki pa se je na Connorjevo veliko presenečenje odločil, da se bo poročil. Ko Connor poskuša Paula tik pred njegovo poroko prepričati, da dela napako, Connorja obiščejo duhovi treh njegovih bivših deklet, ki naj bi ga z vpogledom v njegova pretekla dejanja prepričali, da dela narobe.

 

Ob 21:50  NAJINI MOSTOVI (The Bridges Of Madison County)

Igrajo: Clint Eastwood, Meryl Streep, Annie Corley, Victor Slezak

Pripoved se začne, ko že odrasla otroka Francesce Johnson brskata po njeni zapuščini, med katero je tudi želja, da se njen pepel raztrese ob znamenitem mostu v bližini. Iz maminih zapiskov izvesta njeno najbolj skrivnostno zgodbo štirih dni, ki so ji za vedno ostali v spominu. Zgodilo se je že pred leti, ko je Frencesco sredi samote zmotil fotograf Robert Kincaid, ki je hotel slikati mostove Madison Countyja, pa je zgrešil pot. Že po prvih spregovorjenih besedah je med njima vzplamtela iskrica in strasti so ju vodile na svojo pot.

Ljubezenske neučakanke in neučakance pa prva doza romantike že čaka v spletni videoteki VOYO, kjer je na voljo več kot petdeset filmov za sladek vsakdan.

Ostanite v dobri družbi!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
Rdeči Karton! 12.02.2018 10:41:30
Gregorjevo je dan zaljubljencev. Valentin pa ima ključ od korenin... 14.2. je zgolj ameriški konzumistični praznik.
mackon08 12.02.2018 11:14:51
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Samo naše ovce pa kopirajo od Amerike, fuj.
Več komentarjev