Malo je manjkalo, pa bi igral v Polni hiši. Si predstavljate?

57-letni igralec David Duchovny je razkril, da je malo manjkalo, pa bi se v svet slavnih prebil s povsem drugačno vlogo: opravil je namreč avdicije za vse moške vloge v humoristični seriji Polna hiša, a ga niso izbrali. Si predstavljate, da bi ga svet namesto kot agenta Mulderja spoznal kot strica Jesseja ali celo Dannyja Tannerja?

David Duchovny

Si ga predstavljate kot enega izmed likov Polne hiše?! (Foto: AP)

57-letni igralec in med drugim zvezdnik serije Dosjeji X David Duchovny je razkril, da je malo manjkalo, pa bi se v svet slavnih prebil s povsem drugačno vlogo. Namreč v oddaji Jimmyja Kimmela je povedal, da je opravil več avdicij za več različnih vlog v nadvse uspešni seriji devetdesetih let prejšnjega stoletja Polna hiša.

Resnično se je trudil in želel osvojiti katerokoli vlogo v teh humoristični seriji, opravil je več krogov avdicij. Tako bi ga svet namesto kot agenta Mulderja lahko spoznal kot Dannyja Tannerja, strica Jesseja ali celo Joeya.

"Dejansko sem bil na avdiciji za vse tri like, a niso mogli ugotoviti, kako bi me uporabili," je povedal in dodal, da je bil zelo razočaran.

Ker mu voditelj tega ni mogel verjeti, je še enkrat vprašal, ali si je res želel nastopiti v tej seriji, šarmantni 57-letnik pa je odvrnil: "Želel sem jesti!"

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
 
tedoVV2CHmedo 12.01.2018 11:06:58
Vsaka nova epizoda 11 sezone X files so na voljo na fox tv že v sredo, v sloveniji en dan kasneje. Jaz gledam v sredo na fox . com / the - x - files (zbrišite presledke, da dobite link). Najprej je treba vklopiti vpn in izbrati ameriški proxy, drugače se epizod ne da gledati. Kmalu napiše, da imate 60 minut na voljo za gledati, ampak če zbrišete piškotke, se bo ta limit zbrisal.
Več komentarjev