Ed Sheeran uspešno leto končuje z novim rekordom

Za Edom Sheeranom je zelo uspešno leto, saj je izdal zelo uspešen album ÷ (Divide), hkrati pa postavil nov rekord na uradni britanski lestvici albumov. Album se je že sedmič vrnil na sam vrh, kjer je skupaj prebil kar 19 tednov.

Ed Sheeran

Za Edom Sheeranom je neverjetno uspešno glasbeno leto, za albumom ÷ (Divide) pa na Otoku podira rekorde. (Foto: AP)

26-letni pevec in avtor pesmi Ed Sheeran se je z albumom ÷ (Divide) vrnil na prvo mesto uradne britanske lestvice albumov, kjer je bila plošča že sedemkrat, skupaj pa je postavil rekord, in sicer kar 19 tednov na vrhu lestvice. 

Sheeran je tako prehitel Sama Smitha, čigar prvenec In The Lonely Hour se je šestkrat vrnil na prvo mesto, kjer je leta 2015 vztrajal osem tednov. Ed je tudi na vrhu lestvice singlov, kjer je pesem Perfect že štiri tedne na vrhu, pretekli teden pa je bila tudi vodilna božična pesem na Otoku.

V preteklem tednu so prodali 74 tisoč izvodov albuma ÷ (Divide) (fizičnih, digitalnih in streaming kopij), na drugem mestu v Veliki Britanije je drugi album Sama Smitha The Thrill Of It All , na tretjem pa novi album Eminema Revival.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
PadliAngel 31.12.2017 10:55:58
Tako osladne glasbe pa že dolgo ne. Tip je v resnici en navaden požrešnež in zaslužkar. Ob tem napihnjenem besedilu se topi na milijone ženskih src, tipu se pa smeje za računalnikom, ko spremlja statistiko prodaje singla. Pokakam se na tako nepristno glasbo...
Več komentarjev