VIDEO: Je Rod Stewart že prebolel zmago Maribora?

Sir Rod Stewart ima izjemen glas in smisel za humor, je pa tudi strasten nogometni navijač in uživač. O svojih strasteh je spregovoril v ekskluzivnem intervjuju, med drugim o tem, kako je prenesel poraz v udarnem dvoboju med Mariborom in Celticom.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Rod Stewart

Sir Rod Stewart (Foto: Denise Truscello)

72-letni Rod Stewart je eden najuspešnejših glasbenikov vseh časov, vsaj če štejemo, da je prodal že več kot 200 milijonov albumov, za človekoljubno delo in glasbene dosežke pa je prejel tudi naziv viteza.

A pevca odlikuje ne samo glasba, ima tudi odličen smisel za humor – in prav tega je v ekskluzivnem intervjuju preveril novinar oddaje Pop IN Simon Vadnjal. Kaj mu je superzvezdnik, ki je tudi velik navdušenec nad nogometom, dejal, ko ga je podražil o zmagi Maribora nad njegovim favoriziranim Celticom, si oglejte v videu.

Stewart je v življenju veliko eksperimentiral z drogami, alkoholom, a se je pobral in prebolel tudi raka. Glasbenik ima tudi pestro ljubezensko življenje, saj je pri 72 letih oče osmih otrok, pri čemer najmlajši šteje le šest let.

Rod Stewart

V intervjuju prisluhnite, kaj je povedal za Pop In. (Foto: Denise Truscello)

Sir Rod Stewart ima izjemen glas, ki ga prepoznamo po uspešnicah, kot so Sailing, The First Cut Is The Deepest, Rhythm Of My Heart in Maggie May. Kar dvakrat je bil uvrščen v legendarno Rock and Roll Hall of Fame in velja za enega najbolj prodajanih glasbenikov vseh časov, ki je v petih desetletjih kariere prodal več kot 200 milijonov albumov po svetu.

Med njegove številne uspehe sodi tudi šest zaporednih albumov, s katerimi je zasedal vrhove lestvic, vključno z 62 singli in kar šestimi na prvih mestih. V ZDA je plasiral 16 singlov, ki so se povzpeli med prvih 10 najbolj poslušanih, štirje med njimi pa so zasedli prvo mesto Billboardove lestvice Hot 100. Leta 2016 je za svoje zasluge v glasbi in človekoljubnem delu prejel viteški naslov sir.

Glasbenik bo 2. februarja zavzel oder zagrebške Arene, kar bo prvi nastop superzvezdnika v širši regiji, kjer obljubljajo vrhunski glasbeni spektakel, ki se ga ne sme zamuditi.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 8
 
Resnica100 07.01.2018 22:33:34
Leta 2013 gledal njegov koncert v O1 areni v Londonu (sem šel tja mimogrede, ko sem šel na Stonese, Beach Boys-e, The Who itd., ki so vsi ravno v tistih dveh tednih tam koncertirali - Hyde Park festival itd.) in je bil v vseh pogledih (nastop, ozvočenje, akustika, scenografija itd.) res super izveden koncert. Sicer nisem bil nikoli njegov velik fan, a ko imaš enkrat priložnost to videti v živo, tega pač ne zamudiš. Vsi, ki še razmišljate, ali bi šli v Zagreb na koncert, ali ne, pojdite, ne bo vam žal.
Več komentarjev