'Marsikomu bo ob vseh teh rajskih plažah zastal dih'

"Rajske plaže, čudovita pokrajina in lepotica Nina Kosnjek, to je idealna kombinacija za videospot, ki sem si ga zamislil za nov singel Nekaj je na tebi," je o novem glasbenem izdelku povedal Nino Ošlak.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Nino

Nino (Foto: Jaša Muller)

Nino Ošlak, ki je izdal dva albuma (Simfonija in Pod tušem), se tokrat predstavlja z novo pesmijo Nekaj je na tebi, ki jo je napisal sam. Pesem govori o občutkih, ko mine obdobje zaljubljenosti in se sprašuješ, ali je vredno tvegati in poskusiti zares. Pri videospotu je spet sodeloval z režiserjem Markom Maagom.

Vsaka pesem je svoja zgodba, prav tako tudi videospot. Ker je to Ninov že 10. videospot, si je želel nekaj res posebnega.

''Moja prijatelja Nina Kosnjek in Tom Strojnik sta odlična vlogerja, ki svoje popotniške dogodivščine objavljata na YouTubu. Ob gledanju posnetkov sem dobil idejo, da bi lahko združili moči in naredili poseben videospot, ki bi vključeval njune kadre s potovanj po Aziji. Verjamem, da bo marsikomu ob vseh teh rajskih plažah in čudovitih dopustniških kadrih zastal dih. Tudi meni je, ko sem spot prvič pogledal v celoti," je o novem videospotu dejal Nino. Avtorja posnetkov, ki so nastali na Filipinih, Baliju, v Indoneziji in še kje, sta Tom Strojnik in Nina Kosnjek.

Nino ne počiva in ustvarja s polno paro naprej. Kot avtor in producent sodeluje tudi z nekaterimi drugimi izvajalci pri nas. Med drugim tudi z mlado pevko Anabel – najbolj predvajana novinka leta 2017 – s katero je sodeloval tudi pri skladbi, ki jo bo pevka predstavila na letošnji Emi.

Nino

Nino predstavlja nov videospot za pesem Nekaj je na tebi. (Foto: Jaša Muller)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
 
BŠK 14.01.2018 19:12:24
A Feštajn še ni uspel ponucati starih zalog?
Več komentarjev