VIDEO: BQL: 2018 je posebno leto za naju

Dvojec BQL, ki je oboževalce lani navduševal s številnimi uspešnicami, je v novoletni čestitki bralcem 24ur.com premierno zapel tudi delček novoletne skladbe Zimska. "Upava, da vas bo pogrela ob prihajajočih mrzlih zimskih dneh," pravita.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Duo BQL

Videospot za pesem Zimska sta Rok in Anej snemala v zasneženem Bad Kleinkirchheimu. (Foto: Raay Music)

Simpatična brata Rok in Anej Piletič, bolje poznana kot duo BQL, ki ju je v svet slavnih izstrelil prav nastop v šovu Slovenija ima talent, ne počivata na lovorikah. Potem ko sta lani s svojo uspešnico Heart of Gold zasedla prvo mesto na domačem delu lestvice SLOTOP, s svojo Muzo pa deveto, sta ob vstopu v novo leto že poskrbela za novo pesem, Zimska, ki utegne postati kraljica zime.

Duo BQL in Maraaya

Dvojec BQL in Maraaya so s skladbo Zimska nazdravili novemu letu. (Foto: Raay Music)

"Je za vse mlade, ki nama vedno znova dajo vedeti, da sva jim vzor in naju s tem navdihujejo, hkrati pa verjameva, da jo bodo za svojo vzeli tudi mladi po srcu," pravi tandem BQL.

Rok in Anej sta na novo leto v živo na svojih socialnih omrežjih opolnoči predvajala Zimsko. Videospot, posnet v avstrijskem Bad Kleinkirchheimu, sta 1. januarja predstavila tudi na Youtubu, delček skladbe pa sta v čestitki posebej za bralce 24ur.com zapela kar iz svoje domače sobe. "Upava, da vas bo singel Zimska pogrel ob prihajajočih mrzlih zimskih dneh," sporočata. Kaj vam želita v letu 2018 in kako zveni Zimska v akustični izvedbi, pa si oglejte v videu.

BQL sta skupaj z Niko Zorjan, ki nas je s svojim glasom in preobrazbami razveseljevala v šovu Znan obraz ima svoj glas, v izteku prejšnjega leta izdala tudi duet Ni predaje, ni umika, ki se je takoj prebila na vrh domače lestvice predvajanosti meseca decembra.

Ste zamudili izvrstne preobrazbe slovenskih pevcev? Oddaje Znan obraz ima svoj glas si lahko ogledate na VOYO.

Da ustvarjalna brata res še ne mislita odnehati, potrjuje nova pesem z naslovom Zimska, ki sta jo na Youtube naložila med prvimi posnetki v letu 2018, ob novoletni premieri pa sporočila: "To je darilo vsem, ki verjamejo v naju. Leto 2017 je bilo za naju sanjsko. Lani si kaj takega nisva niti upala pomisliti, kaj šele želeti. Zato se z Zimsko zahvaljujeva vsem, ki naju podpirajo in poslušajo."

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: