VIDEO: Evforija BQL: priljubljena brata sta lani imela več kot 80 koncertov

Poglejte utrinke s turneje!

Rok in Anej iz BQL sta tudi praznični december preživela na odrih, pod katerimi se je trlo gorečih oboževalk. V zahvalo za njihovo sta ob silvestrskih ognjemetih točno ob polnoči objavila pesem Zimska. Poglejte, kaj sta simpatična brata povedala o njej, in si oglejte utrinke z njune nadvse uspešne turneje!

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fanta iz neizmerno priljubljene skupine BQL – Rok in Anej Piletič – sta v preteklem letu stala na več kot 80 odrih po Sloveniji, decembra pa sta imela seveda največ dela: pripravila sta prvo božično-novoletno turnejo. Praznični december sta Rok in Anej preživela na odrih, pod njimi pa ni manjkalo gorečih oboževalk.

Poglejte, kako sta simpatična brata samo za vas zapela delček svoje nove uspešnice.

In v zahvalo za podporo zvestim oboževalcem skozi leto sta ob silvestrskih ognjemetih točno ob polnoči objavila bonus pesem z naslovom Zimska.

A na lovorikah fanta ne počivata, temveč zavzeto pripravljata novo pošiljko koncertov po Sloveniji.

Kaj sta o svoji novi zimski uspešnici povedala simpatična brata, si poglejte v prispevku, v dodanem videu pa si poglejte utrinke z njunih koncertov!

A post shared by BQL (@bqlgram) on

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 19
 
rrr123 05.01.2018 11:45:01
gay
Več komentarjev