VIDEO: Justin je nazaj!

36-letni pevec in igralec Justin Timberlake se po več letih vrača z novim albumom, ki je zelo oseben, saj je navdih našel v svoji družini, predvsem pa svoji življenjski poti. Napovedal ga je z velikim pokom: spotom za pesem Filthy, ki bo nedvomno osvojila svet. Do 2. februarja, ko izide novi album, pa bo izdal še tri spote!

Justin Timberlake

Justin Timberlake se vrača z novim albumom in novim hitom. (Foto: AP)

36-letni pevec in igralec Justin Timberlake je naznanil, da bo izdal novi album z naslovom Man of the Wood, napovedal pa ga je z izdajo novega singla in spota za pesem Filthy.

V spotu prevladuje futurizem, Justin pa se je prelevil v pokojnega Steva Jobsa, saj v njegovem stilu v prihodnosti predstavlja nov odmeven izdelek.

"To pesem mora biti predvajana ZELO na glas," je pojasnil pop zvezdnik. 

Spot je režiral Mark Romanek, ki je z Justinom sodeloval tudi pri spotu za megauspešnico Can't Stop the Feeling, ki je z novo pesmijo vsekakor dobila dobro naslednico.

Man of the Woods bo Timberlakeov četrti studijski album in prvi po letu 2013, izšel pa bo 2. februarja.

Justin bo na Super Bowlu poskrbel za spektakel.

A oboževalcem ne bo treba čakati do takrat, saj namerava zvezdnik so izdaje albuma predstaviti še kar tri spote in sicer vsak teden od 18. januarja naprej. Kdo pravi, da je z veselim decembrom konec presenečenj in daril?

Album združuje "tradicionalni ameriški rock z modernimi pridihi", navdih pa je pevec našel v sinu Silasu, ženi Jessici Biel in osebnem življenjskem potovanju iz Memphisa do točke, kjer je danes, je sporočila njegova založba.

Ko je prvič naznanil prihod novega albuma, je Justin objavil montažo posnetkov, na kateri raziskuje naravo, pri tem pa je v določenih kadrih videti tudi Jessico in njunega sinčka. "Ta album so navdihnili moj sin, žena in družina, še najbolj pa to, od kod prijaham, resnično je oseben," je dejal pevec.

Le dva dni po izidu albuma pa Justina čaka še en zgodovinski dogodek – nastopil bo namreč v polčasu finala ameriškega nogometa, kar je čez lužo najpomembnejši športni dogodek leta in najbolj težko pričakovan ter spremljan televizijski prenos. 
Nastop med Super Bowlom je velik privilegij in ta čast pripade le največjim zvezdnikom.

"Resnično si želim izkoristiti priložnost, da sestavim nastop, ki bo dajal občutek združevanja. To bi bil ultimativni dosežek, vrhunec pa, da na neki točki v tistih 12 minutah nastopa vsi vstanejo in pomigajo z ritko," je dejal o tem pomembnem nastopu. In sodeč po novem singlu mu bo to zagotovo uspelo. 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
 
cagar 05.01.2018 14:47:18
speglar
Več komentarjev