VIDEO: Nuša Derenda predstavlja nov spot, v katerem igra tudi njen sin

20 koncertov ob 20 obletnici glasbene kariere in unikatna razstava oblek in osebnih predmetov

Letošnje leto bo za priljubljeno slovensko pevko Nušo Derenda prav posebno, saj obeležuje 20. obletnico samostojne glasbene poti. Že na začetku leta pa obdarja svoje oboževalce in jim poklanja nov spot za pesem Naj mi dež napolni dlan. Tudi spot je poseben, saj v njem nastopa Nušin sin Matevž. Oglejte si ga!

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Letošnje leto priljubljena vseslovenska pevka Nuša Derenda obeležuje 20. obletnico samostojne glasbene poti, kar bo zaznamoval tudi niz posebnih dogodkov, med drugim tudi razstavo njenih najvidnejših oblek iz obdobja zadnjih 20 let ter zanimivih predmetov, ki bo od 26. januarja naprej v Posavskem muzeju Brežice. Tam bosta 27. in 28. januarja njena izjemno nostalgična in hkrati čarobna koncerta  - to je namreč kraj, kjer sta Nuša in njen Frenk dahnila usodni da. 

Nuša ob začetku leta svojim oboževalcem podarja nov videospot za pesem Naj mi dež napolni dlan, ki ga je režiral Niko Karo, v njem pa je zaigral tudi njen sin Matevž.

"Matevž v spotu nastopa s soplesalko Klaro Koprivec, s katero nastopata tudi v muzikalu Vesna, starejši par pa sta moja prijatelja Zina in Tomaž Rodman. Spot smo posneli v najverjetneje najbolj deževnem tednu decembra, ravno prav glede na naslov pesmi, vendar je bilo za režiserja še vedno premalo dežja, tako da so me še dodatno 'tuširali' gasilci iz Dravelj, za kar se jim iskreno zahvaljujem", je povedala Nuša. 

Pesem Naj mi dež napolni dlan pa sicer govori o trnovi poti. "Vse ni tako bleščeče, kot ljudje vidijo. Na odru in v javnosti se vedno smejimo, smo dobre volje, ljudje mislijo, da nam je vedno samo lepo in da mi nimamo problemov, v ozadju pa imamo kdaj pa kdaj vse prej kot dobre trenutke, veliko je padcev in emocionalnih borb, smo utrujeni, izčrpani, neprespani. Pot je zagotovo večkrat zelo težka in kot pesem dobro opisuje,  trnova," je povedala pevka. 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
Homer.Simpson 08.01.2018 12:56:23
Moja soseda Mici je med leti 1958 do 1968 pela pri župnijskem pevskem zboru, in to zelo lepo, tako pravijo. Potem pa je prišla poroka, otroci, družina in njene pevske kariere je bilo konec. Do lanskoletne novoletne zabave upokojencev, ko so jo le pregovorili, da stopi na mizo in zapoje nekaj zimzelenih, ob spremljavi harmonike. Vsi prisotni, kakih 25 jih je bilo, so bili nad njenim nastopom naravnost vzhičeni. Kakšen glas, kakšen posluh, neverjetno. In kakšen stas, je dodal 92-letni Štefan, medtem ko so mu solze polzele po licih, pri svojih 79-ih letih je Mici namreč še vedno vredna greha. Na srečo je vse skupaj posnel na svojo 8 mm kamero, kupljeno davnega leta 1967 v Rusiji. Je pa malo sramežljiv, zato jaz namesto njega tukaj sprašujem, koliko vam je potrebno plačati, da bi tudi njegov filmček objavili na vašem cenjenem portalu?
Več komentarjev