VIDEO: Pevec Gaggo s prvim singlom Dam ti

Gorazd Ademovič - Gaggo je pred pol leta združil moči z mladim producentom Mikom Voxom za priredbo pesmi Čokolada, z novim singlom Dam ti pa pridno osvajata slovenske glasbene lestvice. Odločila sta se za popolnoma svoj slog moderne plesne elektronske glasbe, do poletja pa obljubljata svoj prvi album.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Slovenski pevec Gorazd Ademovič - Gaggo se je po pesmih Ti si od Boga, Ljubljena, Sam odločil za drugačno smer in pred pol leta začel sodelovati z mladim producentom Mikom Voxom iz Rogaške Slatine. Združil ju je remix pesmi Čokolada, ki ni ostal neopažen.

Oktobra lani sta izdala prvi avtorski singel z naslovom Dam ti, z njim pa pridno osvajata slovenske glasbene lestvice. Odločila sta se za popolnoma svoj slog moderne plesne elektronske glasbe, do poletja pa obljubljata svoj prvi album. V slovenski prostor želita prinesti novo in moderno glasbo, ki je pri nas tako rekoč ni oziroma je popolnoma neznana. "V bližnji prihodnosti je projektov na pretek. V glasbi je dovoljeno vse. Mislim, da sva prva, ki počneva to, kar se na svetovni glasbeni sceni dogaja že nekaj časa," pravi Gorazd. 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
nevica 10.01.2018 16:50:26
Mike Vox iz Rogaške?
Več komentarjev