Nosečnost ji zelo pristaja

Letos so se naraščaja razveselile številne zvezdnice, med njimi Tori Spelling, Katherine Heigl, Janet Jackson, Irina Shayk, Amal Clooney, Natalie Portman in druge. Letos pa bo radosti materinstva okusila tudi mehiška igralka Thelma Madrigal.

Thelma Madrigal že odšteva tedne, ko bo postala mamica. Na Instagramu je objavila prikupno fotografijo, ki jo je posnela pred ogledalom. Noseča mehiška igralka na fotografiji sedi na tleh, na glavi ima slušalke in se drži za lepo zaobljen nosečniški trebušček. Ob objavljeni fotografiji je zraven pripisala, da je v 30. tednu nosečnosti. Zvezdnica je dobila kar nekaj komentarjev, da ji nosečnost zelo pristaja in da je videti čudovita.

Bodoča mamica je spol otroka sporočila marca, ko je pod fotografijo, na kateri je bil moder zajček, zapisala: ''Končno lahko z vami delim najlepšo novico. Na poti je dojenček. Fantek je!''

Za Thelmo Madrigal in njenega moža Juana Rodriga Iñiga, ki sta 16. novembra lani praznovala tretjo obletnico poroke, bo to prvi otrok.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
 
nevica 15.07.2017 15:36:54
Nosečnost nobeni ženskine pristoji. Je pa naravna, če se ženska za to odloči, in mora potrpeti. In potem še malce bolj garati za normalen videz.
Več komentarjev