Bi rekli, da ima 49 let?

Jennifer Aniston je, verjeli ali ne, praznovala 49. rojstni dan. Zvezdnica, ki je vsako leto videti bolje, ima veliko razlogov za slavje. Posebni dan je preživela s prijateljicami, med drugim s Courteney Cox, slavje z dragim možem pa bo počakalo na valentinovo. Jen je pokazala, da so leta res samo številka in da so tudi "skoraj abrahamovke" lahko zelo dobro videti v usnju.

Jennifer Aniston

Bi rekli, da ima 49 let?! (Foto: AP)

Jennifer Aniston je, verjeli ali ne, praznovala 49. rojstni dan. Zvezdnica, ki je vsako leto videti bolje, ima veliko razlogov za slavje. Čeprav je za njo nekaj težkih let, kar zadeva ljubezen, je končno našla srečo s postavnim Justinom Therouxom, s svojo dobro prijateljico Reese Witherspoon pa pripravljata serijo, s katero se bo Jen vrnila tja, kjer je začela svojo strmo pot v slavo – na televizijo.

Seveda je rojstni dan proslavila, kot se spodobi: z več zabavami. 

Najprej so se z najbližjimi prijateljicami zbrale na domu njene najboljše prijateljice in soigralke iz Prijateljev Courteney Cox. Njihovo skupno fotografijo je na Instagramu delila njena menedžerka Aleen Keshishian. "Vse najboljše moji sestri druge matere. Tako zelo te imam rada," je pripisala.

Seveda so se ji poklonile tudi druge slavne prijateljice, med drugim Reese Witherspoon, s katero se odlično razumeta, v kultni seriji Prijatelji pa sta igrali celo sestri. "Vse najboljše moji službeni sestri. Naj bo tvoj dan poln smeha in ljubezni," je zapisala.

Nato pa je Jen večer nadaljevala v usnjeni opravi, v kateri je bila videti več kot odlično, in ni dajala vtisa, da se kakorkoli obremenjuje s številko. Njena stilistka Nina Hallworth je delila nekaj fotografij slavljenke.

Jennifer Aniston

Slavljenka Jen v večerni opravi (Foto: Profimedia)

Jennifer Aniston

Kdo pravi, da skoraj abrahamovke ne morejo nositi usnja? (Foto: Profimedia)

Jen je svoj rojstni dan praznovala, tik preden bo s svojim možem praznovala valentinovo. Kljub poročanjem, da je njun zakon na preizkušnji, njuni najbližji prijatelji pravijo, da je to čista neumnost, res pa je, da zaradi karier veliko časa preživita narazen. A to je ravno tisto, zaradi česar njun zakon tako dobro deluje, pojasnjujejo. "Čudovito se imata, ugotovila sta, kaj deluje zanju," pravijo.

Ker veliko časa preživita narazen, toliko bolj cenita skupni čas. "To njunemu zakonu ne škoduje, prav nasprotno, celo pomaga. Ljubita in spoštujeta se in res veliko časa preživita narazen. A to dojemata kot zdravo. Ker ne preživita vsake minute skupaj, njun medeni mesec traja dlje," je dejal vir.

Jennifer Aniston in Justin Theroux

Jennifer in Justin sta našla recept za zakonsko srečo. (Foto: AP)

Ko pa ne delata, skupaj uživata mirno življenje v svojem losangeleškem domu, ki sta ga oblikovala skupaj. "Ko pogledam moža in najine pse doma, ni mesta, kjer bi bila raje," je Jen dejala pred časom.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 104
 
jankoa 15.02.2018 18:06:41
Seveda! Urejena, negovana izgleda ravno toliko, kot jih šteje - 49 let! A še vedno lepa in mladostna!
Več komentarjev