FOTO: Lani še z bratom, letos je ob princu že blestela bodoča žena

Princ Harry in njegova zaročenka Meghan Markle sta se udeležila podelitve nagrad vojnim veteranom, na slovesnosti pa ob dobrodelnosti ni manjkalo glamurja - na rdeči preprogi so bile vse oči znova uprte v mladi par.

Fotogalerija (7)

  • Harry in Meghan Markle
  • Harry in Meghan Markle - 4
  • Harry in Meghan Markle - 2
  • Harry in Meghan Markle - 3
  • Harry in Meghan Markle - 7
  • Harry in Meghan Markle - 5
  • Harry in Meghan Markle - 6

Meghan Markle se je s svojim izbrancem princem Harryjem prvič udeležila podelitve nagrad sklada Endeavor, ki je namenjen počastitvi in pomoči poškodovanim vojakom in vojakinjam ter njihovim družinam. Prireditve se je Harry še lani udeležil s svojim bratom Williamom, letos pa je imel ob sebi že bodočo nevesto, s katero sta bila v središču pozornosti. Na slovesnosti seveda ni manjkalo glamurja, vse oči pa so bile uprte prinčevo zaročenko Meghan, ki se tokrat ni odločila za obleko, ampak za črn hlačni kostim Alexandra McQueena, ki ga je dopolnila z belo srajco.

Na dogodku dobrodelne narave sta se Meghan in Harry, ki je poleg princa Williama in Kate Middleton tudi eden od ustanoviteljev sklada, sestala z vsemi nominiranci in glavnimi vojaškimi predstavniki in z njimi klepetala v sproščenem vzdušju. Meghan pa je, čeprav še ni uradna članica kraljeve družine, podelila celo eno od nagrad. "Zelo sem privilegirana, da sem lahko tukaj," je rekla v kratkem govoru pred podelitvijo.

Pomoč vojaškim veteranom je ena od pomembnejših dejavnosti na Harryjevem lestvici humanitarnih dogodkov, ki se jih vselej z veseljem udeleži. Spomnimo, prav na kanadskih igrah Invictus games, kjer so tekmovali poškodovani veterani, se je prestolonaslednik septembra lani prvič v javnosti pokazal s svojo srčno izbranko Meghan Markle. Par, ki bo 19. maja stopil pred oltar, pa vse od takrat navdušuje, kjerkoli se pojavi.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 27
leond1 03.02.2018 15:11:49
Harry je Williamov polbrat.
Več komentarjev