Oglasno sporočilo

Kaj imajo skupnega Bruce Willis, George Clooney, David Beckham, Antonio Banderas in Neymar jr.?  

Vsi so bili v svojem času in na svoj edinstven način ambasadorji očal blagovne znamke Police!

Blagovne znamke Police ni potrebno posebej predstavljati, v zadnjih letih je postala ena najbolj prepoznavnih – kakovostnih, a hkrati cenovno zelo dostopnih – blagovnih znamk sončnih in korekcijskih očal v Sloveniji. Najbolje jo opišejo pridevniki drzna, neodvisna, avtentična in urbana. Gre za relativno mlado blagovno znamko, izvorno iz Italije, ki je postala v zadnjih dvajsetih letih eden najpomembnejših velikanov modne industrije v svetovnem merilu. Danes je razširjena po več kot 100 državah po vsem svetu, nanjo pa prisega tudi veliko zvezdnikov.

O blagovni znamki

Blagovna znamka je nastala leta 1983, kot »hišna« znamka podjetja De Rigo. Čeprav idejna zasnova izvira iz Italije, je že osnovni koncept blagovne znamke presegel vse možne meje. Idejni snovalci blagovne znamke in njenih produktov – »unisex« sončnih očal – so navdih našli v ameriškem »on-the-road« načinu življenja, ki predstavlja svobodo, moč, izrazito identiteto in urbani stil.

Clarus - 1

Ciljna skupina so mlajše generacije, bodisi po letih, bodisi po načinu življenja, uporniški posamezniki z izrazitim stilom, ki želijo izstopati. Ravno s tem konceptom je blagovna znamka že v samem začetku presegla osnovno poslanstvo sončnih očal – ščititi pred soncem. Sončna očala so tako v začetku osemdesetih let postala tudi nepogrešljiv modni dodatek.

Clarus - 2

Pridih alternativnega načina življenja in urbanih modnih smernic ter drzne oblike očal so blagovni znamki dali posebno identiteto,  ki se je tekom časa do neke mere sicer spreminjala, bistvo pa je vse do danes ostalo enako. Še danes je tako simbol blagovne znamke orel, ki pooseblja moč in svobodo na eni strani znamke kot take, na drugi pa tudi tistih posameznikov, ki blagovno znamko nosijo in jo tudi poosebljajo.

O očalih

Če so bila sprva sončna očala blagovne znamke Police »unisex«, a s precej izrazitimi elementi moške surovosti, so v devetdesetih letih v ospredje prišli detajli in barve. Skozi leta so se modeli očal spreminjali in prilagajali novim trendom, kljub temu pa jim je vse do danes uspelo ohraniti prepoznavnost zasnove, ki so jo ustvarili pred več kot tridesetimi leti.

Clarus - 6

Že od samega začetka posvečajo vsakemu paru očal prav posebno pozornost, tako v estetskem, kot tudi tehničnem smislu in ravno zato sodi danes blagovna znamka Police med najbolj kakovostne blagovne znamke.

Sodelovanje z znanimi obrazi

Potencial blagovne znamke Police so hitro prepoznali tudi mnogi zvezdniki, ki so eden za drugim začeli prevzemati mesto ambasadorja znamke. Bruce Willis, George Clooney, David Beckham, Antonio Banderas in Neymar jr. – vsak v svojem času in na svoj način so interpretirali blagovno znamko in upodobili njene vrednote, ravno z njihovo pomočjo pa je blagovna znamka Police hitro postala pravi globalni fenomen.

Leta 1999 je bil, po velikem uspehu filma Armageddon, med najbolj uspešnimi igralci v Hollywood-u Bruce Willis, ki je bil hkrati tudi prvi v vrsti zvezdnikov, ki so »posodili« svoj obraz in ime za promocijo blagovne znamke Police. Sončna očala, ki jih je predstavljal Bruce Willis, so bila izrazito moška in »surova«. Z Georgeom Clooneyem se je blagovna znamka Police za trenutek obrnila h »klasiki« in v ospredje postavila klasično moško eleganco, z Davidom Beckhamom pa so se vrnili k svojim začetkom, a v skladu s trenutnimi trendi in časom, ki so mu dominirali Backstreet Boys in moške pričeske, počesane nazaj v »čopek«. Antonio Banderas je v blagovno znamko vnesel seksapil in strast ter jo s tem usmeril k nekoliko starejšim kupcem, z Neymarjem jr. pa so se dokončno vrnili k svojim koreninam in v ospredje ponovno postavili mlade upornike, posameznike, ki vedo, kaj želijo doseči v življenju, so pri svojem početju uspešni, a še vedno »res kul«.

Ravno v tem duhu so pri blagovni znamki Police pripravili tudi najnovejšo kampanjo – Quiet Rebels – ki pa v ospredje ne postavlja znanih obrazov, pač pa se vrača nazaj k tistim, ki so v resnici »srce« blagovne znamke – k strankam.

Clarus - 4

Za konec pa še nekaj zanimivih dejstev o blagovni znamki

Ali ste vedeli?

Očala znamke Police so nastopala v več različnih Marvelovih filmih, med drugimi jih je nosil tudi Robert Downey Jr. v filmu The Avengers.

Sončna očala Police gredo čez kar 15 kontrol kakovosti, preden gredo v prodajo!

Leta 1997 so pri blagovni znamki Police razvili svojo prvo dišavo, kasneje pa so ustvarili tudi svojo kolekcijo ur, nakita in drugih modnih dodatkov.


POZOR! V Optiki Clarus vas vse do 28. 2. 2018 pričakujejo s kar 30% POPUSTOM na VSA očala blagovne znamke POLICE! Več informacij poiščite TUKAJ ali v najbližji poslovalnici Optike Clarus.

Naročnik oglasa je Optica Clarus

 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: