Oglasno sporočilo

Mojca je izgubila 12 cm v štirih mesecih! Kako ji je uspelo?

Sedemintridesetletna Mojca iz Kopra se je od najstniških let borila z odvečnimi kilogrami, po rojstvu otrok pa so se maščobe kar kopičile. Poskusila je že vse mogoče, da bi izgubila odvečno težo, a brez uspeha. To je močno vplivalo na njeno samozavest in sproščenost v odnosih z drugimi. Zdaj se počuti kot prerojena, saj je v samo štirih mesecih izgubila kar 12 centimetrov obsega okoli pasu, zmanjšal pa se ji je tudi obseg stegen.

INTL d.o.o. - 6

Kako ji je uspelo?

Mojca je v zadnjih letih poskusila že številne diete, ki so vključevale intenzivno hujšanje, prehranske dodatke in vadbene režime, a nikoli ji ni uspelo dovolj dolgo vztrajati, da bi dosegla vidne rezultate. Večina diet in vadb enostavno pomeni preveč odrekanja in preveč ekstremne spremembe življenjskega sloga. Ob redni službi in dveh majhnih otrocih nikakor ni zbrala dovolj energije, da bi vztrajala pri omejitvah, ki bi se jih morala držati. Potem pa ji je prijateljica priporočila kremo InTheLine, ki topi maščobe na področju trebuha, bokov, zadnjice in stegen. Na priporočilo prijateljice se je lansko poletje končno odločila da poskusi, čeprav v resnici ni verjela, da ji bo krema za oblikovanje telesa pomagala, saj je preizkusila že na desetine krem za hujšanje. Dvakrat dnevno si je kremo vmasirala v trebuh in stegna, njeno delovanje pa je začutila takoj. Že po dveh tednih je bila njena koža vidno bolj napeta in že to je bil rezultat, ki je obljubljal pozitivne rezultate. Po štirih mesecih uporabe je okoli trebuha izgubila 12 centimetrov in 7 centimetrov v obsegu stegen.

Tisto, kar jo je na kremi najbolj prepričalo, je dejstvo, da za to ni potrebovala drastične spremembe življenjskega sloga. Poleg normalne zdrave prehrane z veliko sadja in zelenjave ter rednega gibanja z otroki, si je morala dvakrat dnevno zgolj namazati problematične predele s kremo, ki dokazano topi maščobe in zmanjšuje obseg. To je bilo, vsem obveznostim navkljub, enostavno. »Če bi vedela kako zelo mi bo to spremenilo življenje, koliko srečnejša in samozavestnejša bom, bi kremo naročila že prej«, pravi Mojca. Prav vsaki ženski s podobnimi težavami privošči, da bi ji krema InTheLine pomagala izgubiti nadležne maščobe, ki se jih nikakor drugače ne morejo znebiti.

Kaj pa o takšni preobrazbi pravijo znanstveniki?

Posvetovali smo se z raziskovalci, ki se ukvarjajo s preučevanjem podkožnih maščobnih oblog pri ženskah, o tem ali je znanstveno mogoče izgubiti centimetre zgolj z uporabo kreme. Pojasnili so nam, da krema InTheLine, ki jo uporablja Mojca, vsebuje izvleček golostebelnega korena oziroma licorice z 2,5 % gliciretinsko kislino, ki s topično uporabo znanstveno potrjeno zmanjšuje obseg maščob. Aktivna učinkovina v kremi pronica skozi plasti kože v podkožje, kjer raztaplja trdovratne maščobne obloge, ki jih sicer ni mogoče raztopiti z nobeno drugo substanco. Krema InTheLine je trenutno edina krema za hujšanje na tržišču s takšno sestavo, kar pojasni tudi zakaj Mojci noben drug izdelek pred tem ni pomagal.

INTL d.o.o. - 7

Na tisoče Slovencev in Slovenk s podobno izkušnjo kot je Mojcina!

Mojca je le ena izmed več kot 20.000 zadovoljnih uporabnikov, moških in žensk, v starosti od 25 pa vse do 75 let, ki jim je krema pomagala oblikovati postavo. »Veliko uporabnikov kremo najprej preizkusi, nato pa se odločijo za večmesečni tretma, saj že po nekaj uporabah vidijo rezultate in želijo doseči maksimalen možen učinek,« so nam povedali v podjetju INTL. Ta slovenski produkt je pri nas požel takšen uspeh, da se povpraševanje po njem že ustvarja tudi v tujini, kamor InTheLine širi svojo prodajo.

INTL d.o.o. - 8

Med uporabnicami tudi slovenske zvezdnice!

Med rednimi uporabnicami kreme InTheLine so tudi nekatere slovenske zvezdnice, ki uporabe kreme za oblikovanje postave ne zanikajo, nasprotno, z veseljem jo priporočijo vsem ženskam, ki želijo izgubiti neželene centimetre. Med estradnicami, ki uporabljajo kremo InTheLine so Danica Lovenjak, novinarka in radijska voditeljica Jerca Zupan, voditeljica Manja Plešnar, manekenke Daša Podržaj, Anamarija Avbelj, Patricia Peklar in Eva Pakiž, ki so skupaj z uporabo kreme izgubile več kot 41 cm.

INTL d.o.o. - 9

Shujšajte tudi vi! Posebna ponudba za bralce 24ur.com

Prepričajte se, da krema InTheLine zares deluje in še danes začnite topiti maščobe na področju stegen, bokov, zadnjice in trebuha! Glede na to koliko centimetrov želite izgubiti, priporočamo enega izmed treh paketov po posebnih, promocijskih cenah 

od enega do štirih centimetrov – enomesečni tretma

do šest centimetrov – dvomesečni tretma z 10 % popustom

več kot šest centimetrov – trimesečni tretma

Ob naročilu prejmete tudi dve praktični darilci in brezplačno dostavo! Naročite kremo danes do 12:00 ure in jo prejmite že jutri!

INTL d.o.o. - 10

NAROČILA

ZA BRALCE 24UR.COM POSEBNA DARILNA PONUDBA!
DANES: PROMOCIJSKA CENA + BREZPLAČNA DOSTAVA + DARILO 

NOVO – TELEFONSKO NAROČANJE: Kremo InTheLine lahko naročite tudi po telefonu, na številki 070 204 205. Za naročilo lahko pošljete tudi SMS s svojimi podatki za dostavo.

Priporočamo: Izkoristite ugodnost in pohitite z naročilom, saj so zaloge za Slovenijo omejene.

Naročnik oglasa je INTL d.o.o.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: