Kdo je to: Reese ali njena hčerka?

Dobro znano je, da sta si Reese Witherspoon in njena hči Ava izjemno podobni, a je zdaj igralka z objavo nove fotografije vseeno poskrbela za presenečenje: objavila je svojo mladostniško fotografijo, za katero bi lahko prisegli, da je na njej njena hčerka. Sploh opazite razliko?


Reese Witherspoon in Ava Phillipe

(Foto: AP)

Dobro znano je, da sta si 41-letna igralka Reese Witherspoon in njena 18-letna hči Ava neverjetno podobni. 

V nedeljo ob 20. uri si na KINO oglejte zabavno komedijo Vroči pregon z Reese Witherspoon in Sofio Vergara.

Zato najprej ni bilo jasno, čigavo sliko je zvezdnica objavila na Instagramu, ko je objavila spomin iz preteklosti, a je pojasnila v spremnem besedilu: "Ko imaš izjemen teden, pa ti potem ena najboljših prijateljic pošlje sliko iz preteklosti, ki te obudi v realnost. Res hvala, Molly!" "In tudi Gwen Stefani – prepričana sem, da si ti kriva za ta modni navdih," se je še pošalila igralka.

S fotografijo je seveda še bolj spomnila na hčer Avo, s katero sta tako že zdaj dvojnici, če pa ju primerjamo pri podobni starosti, pa sploh.

To je Ava:

Reese si lahko ogledate v nedeljo ob 20. uri na KINO, kjer vas bo navdušila v zabavni komediji Vroči pregon, družbo pa ji bo delala kolumbijska lepotica Sofia Vergara. Zabavni zvezdnici bosta vsekakor poskrbeli za prečudovit filmski večer.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
 
RooneyMU 12.01.2018 18:17:33
Mama boljsa:)
Več komentarjev