Še vedno zaljubljena kot prvi dan?

Igralec Justin Theroux je na Instagramu ob drugi obletnici poroke delil zaljubljeno fotografijo z ženo, priljubljeno igralko Jennifer Aniston. Čas očitno hitro mineva, če si zaljubljen ...

�dff9...❤️✌️

A post shared by @justintheroux on

Ob drugi obletnici poroke je igralec Justin Theroux na Instagramu objavil fotografijo z ženo Jennifer Aniston, ki ga poljublja. Zvezdnika sta očitno še vedno zaljubljena kot dva mladoporočenca, sicer pa sta se poročila avgusta leta 2015, potem ko sta bila v romantični zvezi od leta 2011 naprej.

Menda se tudi sicer dobro razumeta, saj se veliko smejita in imata podoben smisel za humor. Nekateri celo ugibajo, da morda njuna zakon ne bi deloval tako dobro, če bi bila v dvajsetih, zdaj pa gresta že oba proti petdesetim. Kot prijatelja se spoštujeta in se imata rada, vedo povedati njuni prijatelji.

Že nekaj let ju imajo za enega simpatičnejših parov Hollywoodu, saj sta vedno tudi modno usklajena in si tudi v javnosti izmenjujeta medsebojne nežnosti. Četudi so njuni urniki natrpani, pa najdeta prepotreben čas za skupne počitnice. "Ko sta skupaj, nadoknadita ves zamujeni čas, Justin pa Jen še vedno zna spraviti v zadrego. Ona rada o njem govori, kako je seksi, ker pa se včasih veliko ne vidita, pa potem toliko bolj cenita čas, ki ga preživita skupaj," so še poročali viri.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
CAFFEespresso 07.08.2017 09:39:56
PO DRUGI OBLETNICI POROKE JE ŠE ZA PRIČAKOVAT, DA BOSTA SKUPAJ. MALO PREHITRO BI BILO ZA LOČITEV.
Več komentarjev