Še vedno zardi, ko govori o njem

Več let je bila Jennifer Aniston tisto "nesrečno dekle", ki po tem, ko ji je Brad Pitt strl srce, ni našla ljubezni. A so vsi - tako tisti, ki so trepetali za igralko, ter seveda tudi sama - zdaj resnično zadoščeni. Z možem Justinom Therouxom praznujeta drugo obletnico poroke, pa se še vedno vedeta kot mladoporočenca, pravijo njuni prijatelji.

Jennifer Aniston in Justin Theroux

Kjerkoli se pojavita, Jennifer Aniston in Justin Theroux kar prekipevata od veselja. (Foto: Backgrid)

48-letna igralka Jennifer Aniston in 45-letni igralec Justin Theroux praznujeta drugo obletnico poroke. Njima bližnji viri so za revijo People povedali, da se še vedno "vedeta kot mladoporočenca".

Najraje v svojem losangeleškem domu, ki si ga delita s svojima psičkoma, uživata v prirejanju zabav z večerjo za svoje prijatelje, telovadita in skupaj kuhata. "Rada se smejita in imata isti vražji smisel za humor," je dejal vir in dodal: "Možno je, da njun zakon ne bi bil tako uspešen, če bi bila stara dvajset let, a nista. Sta najboljša prijatelja in drug drugega popolnoma spoštujeta."

In čeprav sta zelo zaposlena in imata izjemno natrpane urnike – 45-letnik je zadnjih nekaj mesecev v Avstraliji snemal zadnjo sezono serije Leftovers, Jen pa je ravno podpisala pogodbo, da se bo vrnila na televizijo in v novi seriji zaigrala z Reeese Witherspoon – sta našla način in ujela pravi ritem. "Jen je spoznala, da si lahko srečno poročen, tudi če nisi z zakoncem 24 ur na dan," je dejal vir.

Namreč po tem, ko sta primorana nekaj časa preživeti narazen, imata toliko več za nadoknaditi, in zaradi tega je njun zakon toliko bolj vznemirljiv. "Jen zaradi Justina še vedno zardi. Še vedno govori, kako noro privlačen ji je. In ker se ne vidita vsak dan, drug drugega toliko bolj cenita," je še dodal.

Po slikah sodeč resnično uživata, ko sta vendarle skupaj, saj le redko lahko ostaneta resna.

Jennifer Aniston in Justin Theroux

(Foto: AP)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
 
samanthka 03.08.2017 08:54:20
Res veliki in iskreni nasmehi, ki se jih ne da zafejkat :)
Več komentarjev