Taylor Swift: Ne bi mogla imeti boljšega leta

Ameriška pevka Taylor Swift, ki je pred dnevi dopolnila 28 let, se je zahvalila oboževalcem za vse čestitke in priznala, da je bilo njeno 27. leto zelo posebno. Na Instagramu je zapisala, da bi težko imela boljše leto in da komaj čaka, da bo videla, kaj ji bo prineslo 28. leto.

Taylor Swift

Taylor Swift se je oboževalcem zahvalila za super uspešno leto. (Foto: AP)

Pevka megahita Shake It Off, Taylor Swift je 13. decembra dopolnila 28 let, uprizorila je povratek v glasbene vode z albumom Reputation, ki ga je že v prvem tednu samo v ZDA prodala v milijon primerkih, hkrati pa je bilo to tudi leto, ko je začela hoditi z britanskim fantom Joeom Alwynom.

Na Instagramu je delila fotografijo z nastopa na dogodku Capital FM Jingle Bell Ball v Londonu in zraven oboževalcem napisala nekaj dobrih misli. "Zelo vas imam rada. Tole fotografijo je Paul Sidoti posnel v Londonu pred nekaj dnevi. Težko bi si želela boljšega leta, za vse pa se moram zahvaliti vam. Hvala vam za vse rojstnodnevne želje. Komaj čakam, da bom videla, kaj mi bo prineslo 28. leto. Se vidimo na turneji," je pevka zapisala svojim več kot 105 milijonov sledilcem na Instagramu.

 

 

Njeni oboževalci pa so izbrskali star intervju izpred desetletja, ko je bila stara 18 let, v katerem so jo vprašali, kje se vidi čez deset let. "Upam, da bom 'headliner' izvajalka, da bom imela dobre turneje in da bom še vedno imela uspešne albume. Vedno so mi oboževalci na prvem mestu in upam, da se to nikoli ne bo spremenilo," je takrat dejala 18-letna Swiftova.

 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
 
IstraJeNaša 15.12.2017 08:07:59
mam mia, ona mi je pa res takooo huda!!!!
Več komentarjev