'Taylor, videti si kot Notredamski zvonar'

Taylor Swift, ki se je z novembrskim albumom Reputation uspela zavihteti na sam vrh najbolje prodajanih albumov leta, ima zagotovo za seboj dobro leto. A njeni prijatelji se spominjajo, da je bilo pred tem kar naporno obdobje, tudi zaradi ljubezni.

Taylor Swift

Taylor Swift ima za seboj burno ljubezensko obdobje. (Foto: AP)

Kot smo že pisali, je pevka Taylor Swift dejala, da je zelo zadovoljna z letošnjim letom. Zvezdnica, ki se je iz pop princeske prelevila v nevarno divo, je namreč v pičlih štirih dneh v ZDA uspela prodati več kopij svojega najnovejšega albuma Reputation kot kateri koli drug glasbenik v vsem letu, v prvih štirih dneh po izidu je njen album kupilo 1,04 milijona poslušalcev.

Poleg tega je zvezdnica znova našla srečo tudi v ljubezni. Po burni zvezi z igralcem Tomom Hiddlestonom, ki je živela na očeh vseh, se je Swiftova odločila, da svojih zvez ne bo več postavljala na ogled vsem. Tako je zdaj že nekaj časa v zvezi z britanskim igralcem Joem Alwynom.

A preden so se stvari obrnili v tako dobri smeri, ni bilo tako lahko, kot je medijem zaupal njen prijatelj, igralec in raper Todrick Hall. Igralka je bila namreč večino časa nesrečna, in to zaradi nekdanjega partnerja, ki ga Todrick ni želel imenovati po imenu: "Bilo je obdobje pred kakim letom, ko je bila v zvezi z nekom, ki ga najbrž ne smem poklicati po imenu. Sicer ga nikoli nisem srečal, toda kadarkoli sem srečal Taylor in jo vprašal, kako gre, se je zgubala sama vase. Zaradi tega sem ji poslal fotografijo Quasimoda, ki sem ga malce računalniško obdelal in dodal – Taylor, zaradi njega si videti kot Notredamski zvonar."

Hall je še dodal, da je pevka zelo občutljiva oseba, še posebno ko pride do kritike: "Zelo občutljiva je. Ko smo ob neki priložnosti sedeli pri njej doma, sem opazil, kako čustveno je reagirala, ko je slišala za nek negativen komentar od oboževalca. Taylor res želi, da ljudje razumejo, od kod izhaja. Toda zaradi svoje občutljivosti ustvarja tako dobre pesmi, zaradi tega se ljudje lahko z njo poistovetijo."

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
 
pa še kaj 16.12.2017 11:49:44
ni pošteno...............dobra je pevka in vse ostalo
Več komentarjev