VIDEO: Igralka zadnjič na zdravljenju – končno konec kemoterapije

Igralka Julia Louis-Dreyfus, ki navdušuje v seriji Podpredsednica, gledalce pa je osvojila že v Seinfeldu, je jeseni sporočila, da se bori z rakom na prsih. Zdaj pa je veselo javila, da je končala kemoterapijo. Tega sta se nadvse razveselila tudi njena sinova, ki sta posnela nadvse lepo videosporočilo za svojo mami.

Julia Louis-Dreyfus

Julia Louis-Dreyfus je prestala še zadnjo kemoterapijo. (Foto: AP)

 Ameriška televizijska igralka Julia Louis-Dreyfus, ki je zaslovela z vlogo Elaine v televizijski seriji Seinfeld, je konec septembra sporočila, da so ji odkrili raka na prsih. Igralka je takrat poudarila, da je lahko srečna, ker ima dobro zdravstveno zavarovanje, hkrati pa je pozvala k prizadevanjem za splošno zdravstveno varstvo v ZDA.

Vse od septembra je hodila na kemoterapijo, tik pred božičnimi prazniki je s svetom delila hudomušno sporočilo, s katerim je oboževalcem javila, da ni izgubila smisla za humor.

Zdaj pa je igralka, ki se je zapisala v zgodovino, ko je osvojila že šestega emmyja zapovrstjo za glavno žensko vlogo v komični televizijski seriji za vlogo Seline Meyer v seriji Podpredsednica (pred tem je osvajala emmyje za vlogo Elaine v seriji Senifeld ter za vlogo v seriji The New Adventures of Old Christine), na svojem Instagramovem profilu zapisala, da je pred njo zadnja kemoterapija. Veselo novico pa sta pospremila tudi njena sinova, ki sta ji posvetila zelo simpatičen videoposnetek.

25-letni Henry Hall in 20-letni Charlie Hall sta namreč slavni mamici posvetila pesem pokojnega pop kralja Michaela Jacksona – Beat It, in jo s tem še dodatno opogumila za še zadnjo bitko proti raku. "Moja prelepa sinova sta mi za zadnji dan kemoterapije naredila to. Ni slabo, kajne? Kako sta prisrčna," je zapisala igralka, ko je objavila njun videoposnetek, v katerem mladeniča plešeta na priljubljeno pesem. Oboževalci so se seveda takoj odzvali in navdušeno prikimali, da je to gotovo lepa spodbuda za vse, ki se spopadajo z rakom – z rakom se je treba boriti in bolezen 'spokati' iz življenja.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
avgustina 12.01.2018 09:50:17
Drži se Elaine!
Več komentarjev