Za vsak slučaj že ima napisano naslovno pesem za Bonda

Madonna, Tom Jones, Tina Turner, Adele in Sam Smith je le nekaj imen, ki so napisali naslovno pesem za slavne filme o Jamesu Bondu. Če so vsi naprej dobili vabilo, da napišejo pesem, pa se je Ed Sheeran odločil, da bo imel pesem pripravljeno, še preden bi prišlo vabilo.


Ed Sheeran

Ed Sheeran je prejel britanski red za zasluge MBE. (Foto: AP)

Britanski glasbenik Ed Sheeran – kljub svoji mladosti, zagotovo sodi med najvplivnejše glasbenike današnjega časa. Mnogi tako čakajo, kdaj ga bodo povabili, da napiše naslovno pesem za velikega filmskega agenta 007. Še posebno, ker zadnja leta ustvarjalci slavne franšize k sodelovanju vabijo britanske glasbenike, kot sta tudi Adele in Sam Smith.

26-letni Ed je zdaj priznal, da ima pesem za film že napisano – kljub temu, da ga (še) niso povabili k sodelovanju. "Kar se tiče Bonda imam za vsak primer melodijo za naslovno pesem že kakšna tri leta napisano." Ko so ga vprašali, kakšen je naslov, je hudomušno dodal, da tega ne bo razkril, kajti boji se, da bo kdo ukradel idejo ter dodal, da je s pesmijo zelo zadovoljen.

Glede na to, da je Sheeran s svojo skladbo Shape of You in albumom Divide postal najuspešnejši glasbeni izvajalec po količini pretočene glasbe, so mnogi oboževalci v pričakovanju, da bo dejansko dobil povabilo, da bo ravno on tisti, ki bo zapel v Bondu. Najnovejši Bond naj bi na filmska platna prišel leta 2019, v vlogi slavnega agenta pa bo znova zaigral Daniel Craig.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
paxvobiscum 18.12.2017 20:46:39
Sam sklada svoje komade?
Več komentarjev