Zaljubljeni Justin svoji Jennifer za rojstni dan voščil s prikupno fotografijo

Jennifer Aniston in Justin Theroux sta še vedno sveže zaljubljena, njuni prijatelji trdijo, da se vedeta, kot da sta še vedno na medenih tednih. Tako je ob ženinem 48. rojstnem dnevu Justin na Instagramu objavil prikupno fotografijo, sicer pa sta njen rojstni dan praznovala na oddihu, kjer sta jima družbo delala Couteney Cox in njen zaročenec.

Igralec Justin Theroux je ob 48. rojstnem dnevu žene Jennifer Aniston na Instagramu objavil njuno skupno fotografijo.

45-letni igralec je ob fotografiji preprosto napisal "vse najboljše" in dodal srček, Anistonova pa na fotografiji pošilja poljubček.

A photo posted by @justintheroux on

Par se sicer trenutno zadržuje na oddih v mehiškem Cabu San Lucas, pridružila pa se jima je tudi igralkina najboljša prijateljica Courteney Cox z zaročencem Johnnyjem McDaidom.

"Rojstnega dneva ni praznovala bučno. Vse, kar si je Jennifer želela, je da bi bila zunaj na soncu ob bazenu in točno to je tudi storila. Večino dneva je s prijateljico in možem poležavala ob bazenu, videti je bila zelo srečna," je povedal njej bližnji vir.

Justin in Jennifer, ki sta se poročila leta 2015, sta še vedno sveže zaljubljena, vse čas se objemata in izkazujeta nežnost. "Tako se obožujeta, kot da sta še vedno v fazi medenih tednov," je dodal.

To je pred kratkim pokazal tudi Theroux, ko je na podelitvi zlatih globusov novinarjem dejal, da si želi le čim prej oditi domov. "Doma imam svoje dekle in nekaj prijateljev, ki v pižamah čakajo, da se vrnem in skupaj pogledamo konec podelitve – ki so jo zame začeli gledati z enournim zamikom."

Pred tem je povedal, da je njun zakon tako uspešen zaradi ključnega elementa: spoštovanja. "Ceniva smisel za humor, ki ga imava, ter drug drugega spoštujeva in se razumeva. Vem, da zveni preprosto, a je res," je pojasnil uspeh njune zveze.

Zaročila sta se avgusta 2012, pred tem pa sta bila par 18 mesecev.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev