Navade nesramno bogatih in slavnih – od banje do hamburgerjev pred spanjem

Nekateri zvečer prisegajo na klasične večerje, drugi se v sen zazibljejo ob sproščujoči kopeli ali televiziji. Medtem ko naj bi Donald Trump v postelji grizljal burgerje, se je Cristiano Ronaldo po nasvete za boljši spanec odpravil kar k spalnemu guruju.

Kaj vse si bogati in slavni privoščijo pred spanjem? Oziroma bolje – česa si ne! Nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo se je po nasvet za sproščujoč spanec obrnil kar na guruja za spanje Nicka Littlehalesa, ki naj bi nogometnega asa podučil, da mora pred spanjem ugasniti mobilni telefon in 90 minut pred odhodom v posteljo nehati gledati televizijo ali strmeti v katerikoli drug zaslon. Šele nato se CR7 odpravi med svoje sveže oprane rjuhe.

Pa poglejmo še v Belo hišo ... Nekdanji ameriški predsednik Barack Obama je imel zelo zdravo navado, da je zvečer ob sebi zbral vso družino, ki je ob 18.30 sedla za mizo in skupaj povečerjala, nato pa je Obama še nekaj ur preživel ob delu, gledanju športnih programov ali zlaganju besed v igrici na telefonu.

No, bolj nezdravo navado naj bi imel predsednik ZDA, Donald Trump, kot v svoji knjigi o ameriškem predsedniku med drugim razkriva Michael Wolf. Trump, ki je Wolfove zapise sicer označil za lažne, naj bi se občasno pocrkljal z zgodnjim odhodom v posteljo, tam pa naj bi hrustal cheeseburgerje in pred spanjem strmel v kar tri televizijske zaslone hkrati.

Igralka Reese Witherspoon ima najraje, če jo v spanec zaziblje sproščujoča kopel. No, preden se odpravi v banjo, se svetlolasa igralka razveseli še ene stvari. "Oblečem si trenirko in odvržem nedrček. Ko prestopim prag, je to prva stvar, ki jo imam v mislih. Je lahko kaj boljšega kot to, da odvržeš modrc prvo minuto, ko prideš domov?" Temu obredu po navadi sledi 30-minutna kopel z dobro knjigo v rokah, če pride do daljinca, pa še televizija.

Tudi manekenka Bella Hadid ima pred spanjem televizijski maraton. Pred tem pa obvezno parno kopel za obraz in masko za lepšo kožo.

Skrb za kožo je pred spanjem pomembna prav tako Kim Kardashian, ki svojo rutino rada nadaljuje tako, da v postelji preveri in odgovori še na e-sporočila. Spat se odpravi približno ob 23. uri, pred tem pa si obvezno spne lase in natre obrazno olje.

Enajsta ura zvečer je tudi čas, ko leže k počitku bogataš Richard Branson. A v njegovo posteljo pod nobenim pogojem ne spadajo hamburgerji, saj je privrženec tradicionalne večerje. "Ne morem vam povedati, koliko neverjetnih idej se je že razvilo iz pogovorov za mizo ob večerji na otoku Necker," je poslovnež zapisal na svojem blogu. Po večerji je čas za pregled družbenih omrežij in televizijo.

Popzvezdnici Riti Ora k sprostitvi pred spanjem pomagajo dišeče sveče in olje z vonjem vrtnic, za spanje pa uporablja blazino, napolnjeno s sivko.

Rekorderka v spanju je zagotovo pevka Rihanna, ki menda spi le tri do štiri ure na noč, v spanec pa se najraje zaziblje z ogledom oddaj in dokumentarnih filmov.

Pevka FKA Twigs pred odhodom v posteljo rada poskrbi, da je urejena. Samooklicana "sanjska bojevnica" je za Vogue dejala: "Vedno sem se rada uredila pred odhodom v posteljo. Ob tem, da sem videti dobro, tudi ko se odpravim spat, se počutim dobro."

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 20
 
mik1968 08.01.2018 12:02:31
Predvsem pošteno življenje je dobro za dober spanec.
Več komentarjev