VIDEO: Ekstatična reakcija Elona Muska ob zgodovinskem dogodku

V trenutkih zgodovinske izstrelitve rakete Falcon Heavy so kamere National Geographica, ki so bile blizu Elona Muska, zabeležile tudi njegovo neprecenljivo reakcijo. Ta je bila primerna za tako velik dogodek. Vas zanima tudi, kako je rdeč Teslin kabriolet s Starmanom viden z Zemlje?

 

Podjetje Elona Muska SpaceX je pred dnevi fasciniralo svet, ko je uspešno izstrelilo najmočnejšo raketo na svetu Falcon Heavy. Čeprav je Musk menil, da bo uspeh napol uspešen, je šlo vse po načrtih, njegovo veselje, presenečenje in navdušenje pa najbolje pokaže posnetek, ki je nastal v času izstrelitve.
 
"Holy flying fuck, ta stvar je poletela," je vzkliknil vzhičeni Musk, ko je gledal izstrelitev rakete, nato pa s sodelavci stekel iz kontrolnega centra ven, na prosto, in svoj pogled usmeril proti nebu. Prevod pravzaprav ni potreben, brez dvoma pa je zaznati, kakšna doza adrenalina je švignila po njegovih žilah.

"Poglejte to, tole je nadrealno!" je še dodal Musk. Njegovo reakcijo si oglejte v zgornjem posnetku, spodaj pa si lahko ogledate tudi, kako je rdeč Teslin roadster s Starmanom zdaj viden z Zemlje!
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 58
 
Abc125 12.02.2018 18:57:18
Vse je laž....raketa odleti 30 km gor..potem pa ops ni več vidne rakete, od enkrat se prižge samo neka računalniška grafika. Sej ne morem verjeti da ljudje vse verjamejo. Če vse to analiziraš SpaceX in NASA-o ugotoviš da imajo milijon napak...pa sam ovce ne skopčajo tega, ki dejansko nič ne preverijo ali je to res ali laž. Če bi bilo vse to res, verjemi te mi ne bi sploh bilo teorije zarote da je to laž. Resnico o NASA-i in Space X se lahko dokaže v par minutah, ampak vse je zmontirano v studiju, in nemorejo nam dati kredibilnih dokazov. Folk verjame nekem videu da avto tam lebdi...pa to v vsak ki se spozna na CGI tehnologijo to lahko naredi. Smešno vse skupaj....
Slamnati Jeti 12.02.2018 20:08:42
seveda je zemlja ploščata, kajne??
PonovnoRojen 13.02.2018 14:57:12
Abc125: Potem si videl video ko sta pomožni raketi pristajali? Različni raketi pristajata na eni in isti pristajalni ploščadi itd.. a zamik predvajanja je bil za cca pol sekunde. Potem pa so to popravili.. Pa je bilo vse kao živo... VSE JE FAKE
Svalbard 15.02.2018 11:17:20
@slamnati jeti Ne, hruška je.
Več komentarjev