25-letnik, ki je bil v mariborskem pretepu hudo poškodovan, je umrl

25-letnik, ki je bil v nedeljskem pretepu na Vodnikovem trgu v Mariboru hudo poškodovan, je umrl, so sporočili mariborski policisti. Ker intenzivna kriminalistična preiskava kaznivega dejanja še vedno poteka, nadaljnjih informacij za zdaj ne dajejo.

S Policijske uprave (PU) Maribor so sporočili, da je 25-letnik, ki je bil hudo poškodovan v nedeljskem pretepu na Vodnikovem trgu v Mariboru, umrl.

"Iz UKC Maribor so nam ob 0.25 sporočili, da je 25-letnik umrl," je dejal Miran Šadl s PU Maribor.

Dodal je, da kriminalistična preiskava tega kaznivega dejanja še vedno intenzivno poteka, tako da podrobnejših informacij policisti za zdaj ne dajejo. 

Vodnikov trg v Mariboru - 2

Pretep se je zgodil na Vodnikovem trgu v Mariboru. (Foto: 24ur.com)

Spomnimo ...

V pretepu v bližini osrednje mariborske tržnice, ki se je odvil v nedeljo, 7. januarja, je sicer sodelovalo med deset in dvajset ljudi. V UKC Maribor so reševalne enote pripeljale tri osebe, od tega je bil omenjeni 25-letnik v kritičnem stanju, še ena oseba pa huje telesno poškodovana. 

Mediji so po dogodku poročali, da naj bi bil 25-letnik zaboden v trebuh, a policisti tega niso potrdili. Tisto noč je bilo v Mariboru sicer zabeleženih več pretepov, policisti so ugotavljali, ali so dogodki povezani med seboj.

Po prihodu na kraj dogodka so policisti pridržali eno osebo, ker je kršila javni red in mir, a je bila takoj izpuščena na prostost, saj je kazalo, da ni bila vpletena v pretep.

Drugega osumljenca policisti trenutno nimajo pridržanega.

Ker želi policija čim prej razjasniti okoliščine pretepa, še vedno prosi vse, ki bi o pretepu ali udeležencih karkoli vedeli, da o tem obvestijo policijo na interventno telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200. Sporočilo jim lahko pustite tudi na Facebook profilu Policijska uprava Maribor / Police Directorate Maribor.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: