FOTO: Pogrešate kolo? Policisti iščejo lastnike treh gorskih koles

Policisti iščejo lastnike treh koles, ki se nahajajo na Policijski postaji Ljubljana-Center. Morebitne lastnike prosijo, naj se zglasijo pri njih in ob predložitvi dokazila o lastništvu bodo lahko prevzeli prevozna sredstva.

Fotogalerija (3)

  • Ukradena kolesa - 1
  • Ukradena kolesa - 3
  • Ukradena kolesa - 2

S Policijske uprave (PU) Ljubljana so sporočili, da na Policijski postaji Ljubljana-Center hranijo tri kolesa, njihovih lastnikov pa še niso našli, saj kolesa niso prijavljena kot odtujena ali pogrešana.

Lastnike koles tako pozivajo, naj se zglasijo na PP Ljubljana-Center, kjer lahko ob predložitvi potrdila/dokazila o lastništvu kolesa tudi prevzamejo. 

Tri gorska kolesa iščejo lastnike

Najdeno gorsko kolo je znamke Kreativ, tipa Series One, bele barve s črnim napisom in črnimi blatniki, s številko okvirja TD 160411769.

Zaseženi gorski kolesi pa sta znamke Sprint Hofizon in Esperia Seattle. Prvo kolo je črno-zelene barve z belim sedežem in nameščeno lučko spredaj na krmilu. Ima 21 prestav in številko okvirja JMH111101. Drugo kolo pa črne barve s številko okvirja G160032612.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 14
ssbobo 10.01.2018 19:39:46
Tatovi koles imajo radi župana Zukita v LJ....... jim je omogočil tatvine z uvedbo parkomatov........ vsak poskrbi za svoje
Več komentarjev