Nočni obračun: neznanec večkrat ustrelil v avtomobil 34-letnega Mariborčana

Neznanec je na Tezenski ulici v Mariboru večkrat streljal na avtomobil, ki ga je vozil 34-letni Mariborčan. V vozilu je bil poleg voznika tudi 31-letni Mariborčan, so sporočili policisti. V dogodku ni bil nihče poškodovan, policisti strelca še iščejo.

S Policijske uprave (PU) Maribor so sporočili, da je neznanec ponoči streljal v vozilo, ki ga je vozil 34-letnik.

"Ob 2.36 so nas obvestili, da naj bi med 2.30 in 2.35 neznani voznik v gozdu na Tezenski ulici v Mariboru prehitel vozilo, ki ga je vozil 34-letni Mariborčan. Med prehitevanjem naj bi neznanec večkrat ustrelil proti njegovemu vozilu in to tudi nekajkrat zadel," je povedal Miran Šadl s PU Maribor. 

Med dogodkom je bil v oškodovančevem vozilu še 31-letni Mariborčan, vendar nihče od njiju ni bil poškodovan.

Po poročanju spletne izdaje časnika Večer je zadevo policiji prijavil oškodovanec sam, na njegovem avtomobilu pa naj bi bile vidne vsaj tri strelne luknje, razbiti sta tudi dve okenski stekli. Po neuradnih navedbah naj bi bili obe osebi v tem avtomobilu pod vplivom alkohola.

Policija prijavo po pisanju Večera obravnava kot poskus uboja.

"Policisti in kriminalisti še vedno opravljajo ogled kraja dogodka in zbirajo obvestila o tem dejanju," je še dodal Miran Šadl. 

 

 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 85
 
sandi101 11.01.2018 11:58:07
Čas je tudi, da mal v Ljubljano se preseli in to pred parlament. Morebiti krogla zadane še kakšenga poslanca oz posranca...
Več komentarjev