Župan Janković o poškodovanem 'super radarju': Ne sekirajte se, radar še vedno bliska

Neznani storilec je najverjetneje z močnejšim pirotehničnim sredstvom poškodoval "super radar" na Roški cesti v Ljubljani. Škode je za okrog 7000 evrov, policisti pa z zbiranjem obvestil še nadaljujejo. Ljubljanski župan Zoran Janković je dejal, da je poškodovano le ohišje in da radar "še vedno bliska".

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

S Policijske uprave (PU) Ljubljana so sporočili, da so jih včeraj okrog 9. ure zjutraj obvestili o poškodovanem "super radarju" v Ljubljani.

"Neznani storilec je v noči na 9. januar po vsej verjetnosti z močnejšim pirotehničnim sredstvom poškodoval ohišje merilne naprave na Roški cesti v Ljubljani," je povedala Nataša Pučko s PU Ljubljana.

Pri tem je nastalo za okoli 7000 evrov škode. 

"Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smeri sumov kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari," je dodala Nataša Pučko.

Ljubljanski župan Zoran Janković je o tem povedal: "Poškodovano je samo ohišje, ne sekirajte se. Pazite, kako vozite, radar še vedno bliska."

Super radar

Super radarji stojijo na treh lokacijah v Ljubljani. (Foto: POP TV)

Super radar na treh lokacijah v Ljubljani

Mestno redarstvo MOL  je sredi lanskega septembra začelo nadzorovati hitrost vozil s samodejno merilno napravo, nameščeno v stacionarnih ohišjih.

Ohišja so nameščena na Roški cesti pri hišni številki 17, na Dolenjski cesti pri hišni številki 43 in na Celovški cesti pri hišni številki 269. Lokacije merjenj so označene z znakom za obveščanje o izvajanju meritev hitrosti, ki označujejo bližino mesta, kjer so nameščene stacionarne naprave za odkrivanje in dokazovanje presežene najvišje hitrosti.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 316
Marcquez 11.01.2018 15:50:53
žabarčki ga še kar obožujejo, kak so bogi
Več komentarjev