Oglasno sporočilo

Imate težave z erekcijo in spolnim življenjem? Na konferenci so predstavili zelo zanimivo rešitev!

Obiskali smo konferenco, kjer so na strokoven način predstavili delovanje (in nedelovanje) različnih izdelkov, ki moškim srednjih in starejših let pomagajo rešiti težave z erekcijo.

Excite konferenca - 5

Obiskovalci so se po začetni sramežljivosti kasneje le uspeli sprostiti in tudi sami podali nekaj zanimivih vprašanj in izkušenj.

Vsi moški se enkrat po 40. letu (nekateri malce prej, drugi veliko kasneje) srečajo z isto težavo – njihova erekcija več ni takšna kot prej, pogosto pa to vodi tudi v slabšo kvaliteto spolnega življenja ali pa celo nezmožnost kakršnihkoli spolnih aktivnosti. Posledica pomanjkanja spolnih odnosov so lahko težave v zakonski zvezi, ločitve, prevare ali celo depresija.

Ker je trg preplavljen s takšnimi in drugačnimi izdelki za reševanje omenjene težave, se nam je zdelo zanimivo ogledati predstavitev, ali kakšen od teh izdelkov dejansko deluje, na kakšen način in kakšni so možni stranski učinki.

Excite konferenca - 2

Tudi ženske predavateljice so podale nekaj lastnih izkušenj in moški smo jim z veseljem prisluhnili.

Na začetku so predstavili sam problem – torej zakaj sploh pride do težav z erekcijami.

Moški spolni organ deluje tako, da pride v erekcijo takrat, ko začne telo vanj pošiljati večje količine krvi, ki napolni njegova tri cilindrična področja. Ko se ta cilindrična telesa napolnijo, hkrati pritisnejo na žile, ki odvajajo kri iz penisa, tako da v penis kri zgolj prihaja, iz njega pa ne izstopa v isti količini. Zato postane spolni ud trd.

Problem moških v srednjih in starejših letih je lahko splošno slabši pretok krvi, manjša spolna vzburjenost, stres, višek kilogramov in jemanje zdravil, ki negativno vplivajo na zmožnost erekcije.

Za različne izdelke pa trdijo, da s svojim delovanjem lahko na fizičen način ali z možnostjo povečanja pretoka krvi v penisu vplivajo na veliko lažje doseganje erekcij, ki so tako tudi trše in večje. Ogledali smo si delovanje in dejansko učinkovitost teh izdelkov.

Excite konferenca - 3

Nekatere predstavljene grafe na konferenci, kot je ta v ozadju, si lahko ogledate tudi tukaj.

Najprej so predstavili kirurški poseg na penisu, torej samo operacijo. Za navedeno se odločijo zgolj redki moški, ki imajo ob težavah z erekcijo tudi druge resne težave, saj je postopek enostavno preveč tvegan, finančno drag, hkrati pa povzroči še dolgotrajno okrevanje. Ker prav nikogar v dvorani ni posebej zanimal, se o njem nismo resno pogovarjali.

Naslednja metoda, ki so jo predstavili so različne tablete, za katere ste verjetno tudi sami videli kakšen oglas. Nekateri uporabniki s tabletami, kot je so Male Extra, doživijo dobre rezultate, vendar je pri njihovi uporabi kar nekaj omejitev. Največji problem je ta, da je veliko tablet nepreverjenih, zato opozarjajo, da je pred jemanjem kakršnihkoli tablet obvezno kontaktiranje osebnega zdravnika. Večina tablet namreč ni znanstveno testirana na možne stranske učinke, tableto pa se vnaša direktno v telo/želodec, zato lahko pride do resnih komplikacij, v kolikor jo telo zavrne. Brez posveta z zdravnikom jemanje tablet absolutno odsvetujejo, saj ne samo, da lahko mečete denar stran, pač pa imate lahko tudi resne zdravstvene težave.

Kot najbolj učinkovito in hkrati varno metodo za lažje doseganje erekcij, so izpostavili gele za lažje doseganje erekcij, posebno delovanje najbolj popularnega Excite gela za moške. Kot velik plus so izpostavili dejstvo, da nima nobenih stranskih učinkov, je evropski artikel in učinkuje takoj po nanosu, zato ga večina moških uporablja neposredno pred seksom.

Po nanosu gela pred spolnim odnosom pride do hitrega izmeničnega ohlajanja in ogrevanja le-tega, kar povzroči razširitev žil v penisu, kamor telo zato črpa večje količine krvi in s tem na naraven način poskrbi za izjemno trde erekcije ter večji penis med seksom.

Številni zadovoljni uporabniki so dokaz, da je gel učinkovit in zato je bil gel izbran kot najboljši izbor za tiste, ki si želijo še trše erekcije in večji penis med seksom. Poudarili so, da gel vedno naročajte le od uradnega zastopnika na spletni strani www.excitepovecanje.com ali na uradni številki 031 401 302, saj delovanja raznih ponaredkov, ki se zagotovo pojavljajo, še niso preizkusili.

Vsem je dobro znana tudi naslednja predstavljena metoda - različne vakuumske črpalke, kot je npr. vakuumska črpalka Penomet. Za razliko od do sedaj naštetih izdelkov, ta izdelek deluje tako, da fizično poskrbi za boljše erekcije. Moški v črpalko vstavi svoj penis in s pomočjo pritiska vanj načrpa večjo količino krvi, nato pa si natakne obroček, ki tej krvi preprečuje uhajanje in s tem poskrbi za erekcijo.

Kot negativna stran teh izdelkov je navedeno predvsem to, da učinkujejo le toliko časa, dokler ima moški na penisu obroček, kar pa moške moti, saj je obroček viden tudi njihovim partnerkam. Hkrati so opozorili tudi na dejstvo, da prepogosta uporaba črpalk lahko povzroči tudi erektilno disfunkcijo (trajno nezmožnost doseganja erekcij).

Excite konferenca - 5

Obiskovalci so se po začetni sramežljivosti kasneje le uspeli sprostiti in tudi sami podali nekaj zanimivih vprašanj in izkušenj.

Kot najnovejšo metodo pri reševanju problemov z erekcijami, so predstavili tudi delovanje različnih obližev. Kot najbolj učinkoviti (z največ sestavinami) so bili predstavljeni ameriški X-core obliži, ki so na voljo tudi v Sloveniji. Obliži delujejo na podoben način kot na primer nikotinski obliži proti kajenju – moški nalepi obliž na svojo kožo (na notranji predel roke) in njegovo telo absorbira sestavine, ki se nahajajo v lepilu obliža ter vplivajo na razširitev žil ter dovajanje večje količine krvi v penis.

Ker gre za mesečni ali več-mesečni proces (v eni škatli je 30 obližev za mesec dni uporabe), naj bi bila končna učinka trajno boljše/trše erekcije in povečanje penisa. Prvi odzivi uporabnikov glede rezultatov so izjemno navdušujoči, potrjeno pa je tudi, da obliži nimajo nobenih stranskih učinkov in so tako primerni tudi za starejše.

Ker nimajo nobenih stranskih učinkov, X-core obliže priporočajo kot eno redkih varnih možnosti za izboljšanje erekcij in povečanje penisa med seksom. Tukaj posebno poudarjajo, da je na trgu kar nekaj različnih obližev, ki niso preverjeni, zato tudi tukaj velja, da morate obliže obvezno naročiti na TEJ (klik) uradni spletni strani.

Na koncu konference so povzeli, da lahko vsi moški brez strahu preizkusijo izdelke kot so Excite gel ali Xcore obliži, po posvetu z zdravnikom pa se lahko odločijo tudi za viagro ali druge tablete, v kolikor jim zdravniki potrdijo, da so za njih ustrezne. Uporabo vakuumskih črpalk svetujejo zgolj izkušenim uporabnikom, kirurški poseg pa le v skrajni sili, ko nič drugega ne bi delovalo in po resnem posvetu z zdravnikom.

V izogib naročanju na nepreverjenih spletnih straneh ali od nepreverjenih podjetij še enkrat prilagamo povezave za omenjene artikle:

Gel za erekcije: Excite

Obliži za erekcije: Xcore

Vakuumska črpalka: Penomet

Tablete: Male Extra

Več informacij: 031 401 302

Naročnik oglasa je E-mesto doo.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: