Na Babnem polju in v Novi vasi le dve stopinji Celzija, a vročina se vrača

Na Babnem polju in v Novi vasi so danes zjutraj namerili le dve stopinji Celzija, na Jezerskem štiri, v Ratečah pet, v Ilirski Bistrici pa je bilo šest stopinj Celzija. Sicer smo na pragu novega vročinskega vala, saj bo iz dneva v dan bolj vroče.

Čeprav smo sredi poletja in na pragu tretjega vročinskega vala, je bilo ponedeljkovo jutro zelo sveže. Na najbolj mrzlih delih naše deželice so bile temperature blizu ničle.

Z Agencije za okolje (Arso) so sporočili, da so na Babnem polju in v Novi vasi namerili le dve stopinji Celzija, na Jezerskem štiri, v Ratečah pet, v Ilirski Bistrici pa je bilo šest stopinj Celzija. 

Tudi drugod po Sloveniji so bile jutranje temperature le malo nad 10 stopinjami Celzija, a sonce je naredilo svoje in čez dan so temperature znova postale prijetne, gibale so se od 24 do 29 stopinj Celzija. Nebo je bilo večinoma brez oblačka. 

Vremenska napoved

(Foto: POP TV)

Tudi jutri bo pretežno jasno, Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 14, ob morju okoli 16, čez dan pa bodo temperature znova presegle tudi 30 stopinj Celzija. 

Nato bo le še topleje. Vročina se bo v drugi polovici tedna postopno stopnjevala, s tem pa se bo po napovedih Arsa povečevala tudi možnost krajevnih neviht. Bolj pogoste padavine in osvežitev lahko predvidoma pričakujemo v začetku tedna, ki sledi.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 20
ZelenoJeModro 17.07.2017 16:38:50
Ker neumen članek. Nabijate tja v tri dni.Samo ,da se klika. Lani sem tankal bencin v dizla, ker je bila po celi Celovški nalepljena zelena ročka od neke zavarovalnice. Pa nisem bil edini.Dobro nam perete možgane.
Več komentarjev