FOTO: Tako je vozil po Sloveniji: tovornjak z neustreznimi zavorami, voznik pa na telefonu

Koprski prometni policisti so ustavili srbskega voznika tovornega vozila, ki se je med vožnjo pogovarjal po mobilnem telefonu. Pri pregledu pa so ugotovili, da priklopno vozilo ni tehnično brezhibno. Policisti so vozniku izrekli skupno kazen v višini 620 evrov.

Fotogalerija (4)

  • Tovorno vozilo iz Srbije - 3
  • Tovorno vozilo iz Srbije - 2
  • Tovorno vozilo iz Srbije
  • Tovorno vozilo iz Srbije - 4

Policijska uprava Koper je na svojem Facebook profilu objavila, da so prometni policisti na regionalni cesti pri Črnem Kalu ustavili 40-letnega srbskega voznika tovornega vozila, ki je na prikolici vozil 23 ton blaga. 

Pri kontroli tovornega vozila so ugotovili, da na srednji osi priklopnega vozila na eni strani ni bilo zavornega diska, na drugi strani pa je bil počen. 

Voznik je med vožnjo uporabljal tudi mobilni telefon, zato so mu izrekli skupno kazen v višini 620 evrov, podjetju iz Srbije pa 3000 evrov. 

Ker vozilo ni bilo tehnično brezhibno, so vozniku odvzeli registrske tablice, nato pa še listine, ker ni plačal kazni, so še zapisali policisti.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 89
kapljač1 12.01.2018 20:13:08
zaseči bi morali še vozilo , šoferja pa za leto dni v rest, da se odpočije od povzročanja neumnosti in splošne nevarnosti udeležencem prometa.
Več komentarjev