'Clintonova lahko izbriše 33.000 elektronskih pošt, mojega sina Dona pa zaničujejo lažni mediji'

"Hillary Cliton lahko nezakonito dobi vprašanja za razpravo in izbriše 33.000 elektronskih pošt, ampak mojega sina Dona pa zaničujejo lažni mediji," je tvitnil ameriški predsednik Trump in tako znova javno stopil v bran svojemu sinu Donaldu mlajšemu zaradi njegovega srečanja z rusko pravnico lani med volilno kampanjo.

Ameriški predsednik Donald Trump je v seriji jutranjih tvitov ponovno branil svojega sina Donalda mlajšega zaradi njegovega srečanja z rusko pravnico Natalijo Veselnickajo lani junija med volilno kampanjo. Hkrati pa je napadel še demokratko Hillary Clinton in medije.

"Hillary Cliton lahko nezakonito dobi vprašanja za razpravo in izbriše 33.000 elektronskih pošt, ampak mojega sina Dona pa zaničujejo lažni mediji," je tvitnil.

Ob tem je spomnil na dva predvolilna incidenta. Prvi se nanaša na vršilko dolžnosti demokratov Donno Brazile, ki je Clintonovi v predvolilni kampanji pred televizijsko debato izdala dve vprašanji. Drugi pa je o aferi z elektronsko pošto, ko je Clintonova kot zunanja ministrica službena sporočila pošiljala preko zasebnega strežnika, nato pa sporočila zbrisala.

"Lažne novice s svojimi lažnimi neimenovanimi viri in zelo pristranskim in zelo goljufivim poročanjem izkrivljajo demokracijo v naši državi," je še tvitnil Trump.

Donald Trump

Trump je spet stopil v bran svojemu sinu. (Foto: AP)

Ameriški mediji že več dni objavljajo nove informacije in podrobnosti o srečanju med Trumpovim sinom in Rusinjo, ki mu je obljubila občutljive informacije o Clintonovi, ki bi lahko pomagali Trumpovi kampanji. Nedavno so mediji objavili, da se je srečanja udeležil tudi domnevni ruski vohun z ameriškim državljanstvom.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 60
 
frako 16.07.2017 20:56:09
Glavn da bodo firme po novih trampovih davkih plačvale 15% davka namest 35%, seveda kaplja dol ekonomika deluje tko kot je namenjeno ščijemo po revežih. Da ne bo prec prvi dan proračun propadu se pa ve kaj se reže, šolstvo zdravstvo.... in vse ostalo kar bogati ne potrebujejo ker si privatno privoščjo.
AntiNATO 17.07.2017 09:55:00
sej vec ga itak niso, sej prvi cilj koorporacij je izogniti se davkom na dobicek ze dolgo. npr. ww koncern v nemciji placuje samo polovico davkov ki bi jih moral.
dannyer 17.07.2017 12:04:46
za razmislek 60% američanov dobi od vlade stvari kot so denar nadomestila itd. med tem ko bogatiejši plačajo več številke so na voljo vsem. tukaj je problem samo podjetja ki plačajo minimum zaradi zakona, so pa američani drugačni od nas. oni so jezni nad demokrate ki so uničili državo .
frako 17.07.2017 16:55:59
ja k se s minimalcem ne da prežvet, pol pa more država financirat folk, aja tud to ne so probala mesta dvignt plače pa so hitr republikanci naredl temu štop pa spisal zakon da se ne smejo mesta tko šopirit pa podjetjem ukazvat kakšne nej bodo plače.
dannyer 17.07.2017 19:10:02
zaradi demokratov se plače nižajo saj dobijo nezakonite ki delajo za nizek denar.
Več komentarjev