Velika čast za slovenskega hokejista: Kopitar še četrtič v karieri izbran na tekmo zvezd lige NHL

Ekipa Los Angeles Kings pošilja na all-star vikend najboljši igralcev severno-ameriške poklicne hokejske lige NHL, ki bo 27. in 28. januarja v Tampi na Floridi, tri svoje hokejiste, med njimi slovenskega asa Anžeta Kopitarja, ki ga je v karieri že četrtič doletela ta čast. Doslej je bil izbran v letih 2008, 2011 in 2015.

Anže Kopitar

Kopitar bo treh letih spet del all star vikenda. (Foto: AP)

Poleg centra Anžeta Kopitarja bosta ekipo kraljev v pacifiški skupini NHL zastopala še vratar Jonathan Quick in branilec Drew Doughty. Kopitar je letos odigral vseh 42 tekem svoje ekipe v ligi NHL in dosegel 44 točk (17 zadetkov in 27 podaj). Kopitar je najboljši igralec kraljev po točkah in drugi igralec po doseženih zadetkih.

Liga NHL je izbrala 40 igralcev za all-star vikend in štiri kapetane ekip, ki so jih izbrali navijači. Atlantsko skupino bo vodil Steven Stamkos (Tampa Bay Lightning), metropolitansko Aleksej Ovechkin (Washington Capitals), centralno skupino P.K. Subban (Nashville Predators) in pacifiško Connor McDavid (Edmonton Oilers). Nagradni sklad je milijon dolarjev, vse pa pobere le zmagovalna ekipa oziroma skupina.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
JestPaTiPaMiVsi 11.01.2018 08:06:43
Bravo Kopi!
Več komentarjev