Cleveland v veselem pričakovanju: Leto 2018 se je začelo z novico, da bo v noči na sredo debitiral Thomas

Za oboževalce Cleveland Cavaliers se leto 2018 skorajda ne bi moglo začeti bolje, potem ko je Isaiah Thomas najavil svojo vrnitev na tekmi s Portlandom v noči na sredo. Thomas, ki se je poleti preselil iz Bostona kot zamenjava za v nasprotno smer potujočega Kyriea Irvinga, pa vendarle opozarja, da od njega vsaj uvodoma ne gre pričakovati čudežev.

Isaiah Thomas

Thomas bo kmalu debitiral v dresu Clevelanda. (Foto: AP)

"Moj kolk je v redu, toda nimam nobenega ritma," je v pogovoru z ameriškimi novinarji dejal Isaiah Thomas. "Nimam občutka za igro. Tako dolgo sem brez tekem, zdi se mi, kot da sem izgubil svoje moči," je povedal 28-letni branilec Clevelanda, ki bo v noči iz torka na sredo (po našem času) debitiral za zasedbo Cavaliers.

Že dan po tekmi s Portlandom Thomasa v noči na četrtek čaka vrnitev v Boston, kjer si je ustvaril košarkarsko ime. "Vem, kje sem trenutno, ne bi si želel izsiliti tega nastopa … toda komaj čakam na ponoven obračun februarja. Mislim, da z njimi znova igramo februarja, tako da komaj čakam, da jim pokažem, kaj znam," je še pristavil zgolj 175 centimetrov visoki Thomas. "Ni nobenih zamer. Vedno poudarjam, da sem temu mestu dal vse, kar sem imel in izkazali so mi vzajemno ljubezen, ki bo najbrž trajala za zmeraj," je še zaključil ameriški organizator igre.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev