Dragiću na tekmo zvezd lige NBA lahko pomagate tudi vi, danes glas šteje dvojno

Goran Dragić je s povprečno 17 doseženimi točkami na tekmo deseti najboljši branilec lige NBA, z dobrimi igrami pa je postal ključni mož Miamija v tej sezoni. S tem si je kapetan slovenske zlate reprezentance priigral tudi lepe možnosti za nastop na All Star vikendu. Do nastopa na prestižnem dogodku mu lahko pomagati tudi vi, in sicer z glasovanjem. To se zapre 15. januarja ob 23.59:59.

Za Gorana Dragića lahko glasujete na več načinov. Na uradni spletni strani lige NBA lahko izberete deset igralcev (pet z Vzhoda, pet z Zahoda) in oddate glasovnico z veljavnim elektronskim naslovom. Če to storite prav danes (četrtek), bo vaš glas štel dvojno.

Goran Dragić

Dragić se lahko tudi z vašo pomočjo prebije na tekmo zvezd. (Foto: AP)

V kolikor želite to opraviti hitreje, pa lahko izkoristite kar socialna omrežja (npr. Facebook in Twitter). Glasujete tako, da v vaš status na Facebooku ali Twitterju vnesete Goran Dragic #NBAVOTE ali pa GoranDragic #NBAVOTE. Za razliko od uradne spletne strani preko socialnih omrežij lahko izberete zgolj enega košarkarja naenkrat.

Glasujete pa lahko tudi kar preko Googla. V iskalnik vnesete besede NBAVote All-Star, nato izberete ekipo (Miami Heat) in obkljukate polje pri imenu Goran Dragic.

Tisti, ki veliko časa preživite na mobilnih telefonih, pa lahko glasujete prek aplikacije za mobilne telefone lige NBA.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
agt2004 11.01.2018 14:39:53
Ni kaj car.
Več komentarjev