VIDEO: Isaiah Thomas ob prvencu v dresu Clevelanda do 17 točk

Prvi zvezdnik Cleveland Cavaliers LeBron James je zbral 24 točk, dvakratni udeleženec tekme zvezd Isaiah Thomas pa je v Clevelandu uspešno debitiral v dresu svoje četrte ekipe v košarkarski ligi NBA in se vrnil po hudi poškodbi. Konjeniki so prekinili niz treh zaporednih porazov z zmago s 127:110 nad Portland Trail Blazers.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Isaiah Thomas

Isaiah Thomas (Foto: AP)

Prvi zvezdnik Cleveland Cavaliers LeBron James je zbral 24 točk, dvakratni udeleženec tekme zvezd Isaiah Thomas pa je v Clevelandu uspešno debitiral v dresu svoje četrte ekipe v severnoameriški košarkarski ligi NBA in se vrnil po hudi poškodbi. Konjeniki so prekinili niz treh zaporednih porazov z zmago s 127:110 nad Portland Trail Blazers. Za Cleveland je pet košarkarjev doseglo vsaj deset točk, vključno s Thomasom, ki ni igral vse od maja, ko se je resno poškodoval. "Za menoj je res dolgo popotovanje," je dejal Thomas: "Bilo je tako hudo, da nisem videl luči na koncu tunela. Da je končno prišel ta dan ob začetku leta 2018, pomeni, da bo letos res posebno leto." Thomas je odigral 19 minut in v tem času dosegel 17 točk. Prvi strelec moštva je bil James, ki je 24 točkam dodal sedem podaj in štiri ukradene žoge, Kevin Love je zbral 19 točk, Jae Crowder pa 15. Thomas je zadnjo tekmo NBA odigral v dresu Bostona 19. maja v finalu vzhodne konference prav proti Clevelandu, ko je poškodovan odigral prva dva kroga končnice, nato pa ga je Boston poškodovanega poslal v drugo ekipo, zaradi česar je še zdaj zelo besen. Naslednja tekma konjenikov je že danes ponoči po srednjeevropskem času gostovanje pri vodilni ekipi vzhodne konference v Bostonu, ki ga bo Thomas za zdaj izpustil, saj je že pred časom dejal, da še ni pripravljen na soočenje s svojimi nekdanjimi soigralci. "Nič se mi ne mudi. Ne bi se rad prenaglil. Mislim, da z njimi spet igramo februarja. Jim bom že takrat pokazal, kar jim gre," je dejal Thomas.

Slovenski zvezdnik lige NBA Goran Dragić je bil skupaj s svojo ekipo Miami Heat tokrat prost. Naslednja tekma ga čaka danes ponoči, ko bo s soigralci v domači dvorani gostil ta čas četrto ekipo zahoda, Detroit Pistons.

Izidi:
Cleveland Cavaliers - Portland Trail Blazers 127:110
New York Knicks - San Antonio Spurs           91:100
Phoenix Suns - Atlanta Hawks                 104:103
Sacramento Kings - Charlotte Hornets         111:131
Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies     113:105

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev