Prva okrepitev za novega trenerja Martića: Petrol Olimpija pripeljala mladega Ukrajinca

Novi trener Petrol Olimpije Zoran Martić se bo po pisanju tujih medijev v naslednje boje na klopi zmajev podal z zanimivo okrepitvijo, saj naj bi zeleno-beli sklenili dogovor za prestop 18-letnega Ukrajinca Issufa Sanona.

Košarkarji Petrol Olimpije so v Baru z enajstim porazom na lestvici lige ABA zdrsnili na enajsto oziroma predzadnje mesto, rešitev iz rezultatske krize pa bodo iskali tudi z Ukrajincem Issufom Sanonom, 18-letnim in 190 cm visokim branilcem, ki je po pisanju tujih medijev postal njihova nova okrepitev.

Issuf Sanon

Sanon (levo) v akciji kot član mlade ukrajinske reprezentance. (Foto: Fiba)

Mladi reprezentant Ukrajine, za katero je na lanskem evropskem prvenstvu divizije A za mladince v povprečno 33 minutah dosegal 19,3 točke, 6,1 skoka, 3,4 pridobljene žoge in 2,7 podaje na tekmo, je sezono začel pri Dnipru. V prvi ukrajinski ligi je odigral 13 tekem in povprečno v devetih minutah beležil 2,4 točke in 1,2 podaje.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
a.kralj1994 14.01.2018 16:32:27
Zdej, če je ta Ukrajinc (18 let star) tolko dober, kot Dončić, potem je okrepitev, če pa ne, je pa še en človek prišel v klub (Martić, Lisac...), ki bo mastno pobiral procente od pripeljanih igralcev...in karavana gre dalje...Olimpija pa bo še vedno v podnu podnev...katastrofa...res...tak poden od košarke, kot ga imamo pa sedaj v Sloveniji pa še ne...
Več komentarjev