Okorn zapustil Petrol Olimpijo, prišel Zoran Martić

Košarkarji Petrol Olimpije ne najdejo poti iz krize, zaradi česar so se pri nekdanjem ljubljanskem evroligašu odločili za menjavo na trenerskem stolčku. Namesto Gašperja Okorna bo zmaje do konca sezone 2017/18 vodil izkušeni Zoran Martić.

Vodstvo KK Petrol Olimpija Ljubljana in trener Gašper Okorn sta se odločila za sporazumno prekinitev pogodbe. Kot glavni razlog za predčasno prekinitev sodelovanja obe strani navajata predvsem preveliko nasičenost v odnosih med igralci in glavnim trenerjem, kar je zagotovo posledica nastopanja v treh tekmovanjih.

Zoran Martić

Zoran Martić je postal novi trener košarkarjev Petrol Olimpije. (Foto: Damjan Žibert)

Trener Gašper Okorn je v Petrolu Olimpiji pustil velik pečat predvsem v lanski sezoni 2016/2017, saj je po osmih letih skupaj s sodelavci in igralci vrnil naslov državnega prvaka v Ljubljano. Petrol Olimpija je v pretekli sezoni osvojila tudi pokalno lovoriko, pred začetkom sezone 2017/2018 pa so se navijači veselili tudi naslova v super pokalnem tekmovanju.

Novi glavni trener članske ekipe je postal izkušeni, 52-letni Zoran Martić, ki bo vodil ekipo že v Nemčiji. Martić je s Petrolom Olimpijo sklenil pogodbo do konca tekmovalne sezone 2017/2018.


 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
RAZOČARAN2 10.01.2018 15:39:55
Bogi, zdaj bo pa on kriv, za vse na igrišču: korake, faljene zicerje, nepotrebne osebne napake, slabo izvajanje prostih metov itd itd.
Več komentarjev