Težave z učenjem angleščine in slaba klima glavna razloga za vrnitev v Španijo

Španski nogometni reprezentant Nolito se po le eni sezoni na Otoku iz vrst angleškega Manchester Cityja za približno deset milijonov evrov seli k španskemu prvoligašu Sevilli. Kot glavna razloga za to potezo, omenjeni 30-letnik navaja težave z učenjem angleškega jezika in slabo klimo na Otoku.

Barcelona Manchester City - 6

Nolito se po le letu dni na Otoku vrača v Španijo. (Foto: AP)

Tridesetletni španski nogometni reprezentant Nolito, ki je minulo sezono v 16 nastopih za Manchester City dosegel šest zadetkov, je s Sevillo podpisal triletno pogodbo. Težave pri učenju angleškega jezika so bile očitno prevelike, ob tem pa se je Nolito španskim medijem potožil tudi glede slabe klime na Otoku. "Naučil sem se zelo malo angleščine. Le jutri, dobro jutro, dober dan in še kakšno besedo tu in tam. A obraz moje hčerke je tako spremenil barvo, zdi se, kot da je leto dni živela v jami," je dejal Nolito.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 12
 
selecao 18.07.2017 21:41:55
Ne vem zakaj se Španci silijo z Anglijo, saj je vse kar imajo doma boljše kot imajo v Angliji, igra se boljši, lepši nogomet, boljša klima, bolj topli ljudje, boj dobro se papca in pupca, ...
Več komentarjev