Nekoč odlični teniški igralec večino lovorik zmetal v smeti

Pred slabimi štirinajstimi leti je kratek čas celo vodil na ATP lestvici, danes pa upokojeni ameriški teniški igralec Andy Roddick 'blesti' tudi izven teniških igrišč. Po navedbah njegove soproge Brooklyn Decker naj bi zmagovalec US Opna iz leta 2003 večino svojih lovorik zmetal v smeti.

Andy Roddick je bil v svoji aktivni karieri profesionalnega teniškega igralca znan tudi kot velik zabavljač, ki je tako na kot izven teniških igrišč nemalokrat poskrbel za zanimive trenutke. Danes 35-letni nekdanji zmagovalec odprtega prvenstva ZDA iz leta 2003 'blesti' tudi v teniškem pokoju, saj je poskrbel za novo zanimivo potezo, s katero je presenetil celo svojo soprogo Brooklyn Decker, ki naj bi ameriškim medijem zaupala, da je Roddick večino svojih lovorik - skupno jih je v bogati karieri osvojil 32 - zmetal, verjeli ali ne, v smeti. "To se je zgodilo med mojo odsotnostjo, in ko sem ga vprašala, zakaj je to storil, mi je odvrnil, da ga materialne stvari ne zanimajo," je med drugim dejala Deckerjeva. 

Andy Roddick

Andy Roddick 'blesti' tudi v teniškem pokoju. (Foto: AP)

Med novembrom 2003 in februarjem 2004 je bil Andy Roddick vodilni na ATP lestvici, eden njegovih najboljših prijateljev v teniški karavani pa je bil legendarni Švicar Roger Federer, ki se je z osmim zmagoslavjem na sveti travi vpisal v teniško zgodovino.     

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
Našvasan__zob 17.07.2017 11:26:40
A je gnar tut vrgu v kanto in zaprl bančne račune al sam ta pleh?
Več komentarjev