Težavam ni in ni videti konca: zaradi poškodbe rame odpadel še Medved, Vujović vpoklical Verdineka

Na sredini rokometni tekmi v okviru priprav na bližnje evropsko prvenstvo na Hrvaškem med Slovenijo in Srbijo v Velenju (33:25) se je poškodoval še Niko Medved, ki bo izpustil prvenstvo. Namesto njega je selektor Veselin Vujović vpoklical Matica Verdineka. Seznam poškodovanih reprezentantov se je tako še povečal.

Niko Medved

Medved je obnovil poškdbo rame. (Foto: Miro Majcen)

Selektor Veselin Vujović je namesto njega v reprezentanco že vpoklical Matica Verdineka, Medvedovega soigralca pri Gorenju, ki se bo pripravam pridružil danes v Zrečah, kjer bodo Slovenci opravili še zadnji trening pred odhodom na EP.

Slovenija na Hrvaškem ne bo mogla računati na poškodovane Davida Miklavčiča, Vida Poteka, Mateja Gabra in Jureta Dolenca, Vid Kavtičnik pa ima še vedno šive na levi dlani in je vprašljiv vsaj za prvo tekmo, po mnenju mnogih ključno na prvenstvu.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
olafur 11.01.2018 12:33:19
To je opravičevanje na zalogo, na prejšnjem prvenstvu so prišli Nemci zdesetkani (brez prvih 10 igralcev) in postali prvaki. Tako, da jokati za temi parimi igralci je samo iskanje vnaprejšnih izgovorov za primer poloma. Včeraj nas je v prvem polčasu Srbija brez celotne prve postave premagala, tako da je na Hrvaškem možno prav vse.
Katja Dimič 11.01.2018 13:34:17
ja, to je pa res za primerjat.
Več komentarjev